Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom hogy nem vígasztal Zoozee, de ő eddig is nagyon szép kort élt meg...én szerintem a 80-at sem fogom megérni...
De eddig legalább szép tartalmas volt..
űberfos idő van..
Én ma áttolom a motoromat a keresztanyámékhoz (város másik fele)..ott van garázs...most kint áll az esőben..
Üdvözlet
Asszem ma beiktatunk egy motorozást
Nálam a szar már megvolt, most már csak egy motor kellene.

Egyébként erős nyakat a koránkelőknek(is)!
Kirráály vagy... nekem a motrot kéne összerakni, de akkor mit is járassak meg
Jó reggelt mindenkinek!Hamar-gyorsan összerakok egy szart aztán magyek egy kicsit megjáratom a lovamat!
Buszvégen is ott álltak
aztán elbeszélgettem a sulinkból két csajjal
neki biztos
Az is jó buli volt.
ésszel igyatok
ma egom egy részén cipeltünk (2en ) egy srácot
5! rendőr ment el mellettünk szerencsére nem álltak meg
Bástyánál (egom egy része ott megállt 2 nő kocsival meg jött 2 srác kocsival [Mind kettő Suzuki Swift ] )a 2srác közül az egyik mentős volt ők hívták a szolgálati sokat akkor én leléptem... 6 deci vodka asszem...
heyhó
kitartás ombre.. miden rossz után jön valami jó, én legalábbis így tapasztaltam az elmúlt pár hónapban
hali
Kitartást neki!
estét emberek.
Na, csá, barát...

Nem akarok ünneprontó lenni, de nekem faterom meg 44 évesen dobta el a kanalat... ígért nekem motrot, de nem jutott el addig....

Aztán megoldottam magam... büszke vok rá...

Neked meg fel a fejjel
szia életem...köszi
szia zozziii és non sajnálom...együttérzek
már voltam ....de nem tudsz mit csinálni...de legalább ő 96 éves és nemrég még biciklizett.....azelőtt motorozott....
de ilyenkor szegény fater jut eszembe ő épphogy nyugdíjas lett meghalt a ráktól
olyan tehetetlen düh van bennem
Zoozee, hagyd a véres faszba a motorokat és inkább menj el a nagymamádhoz....ráérnek még azok a vasak...
Főleg hogy ma is az én szaros csapágyam miatt rohangáltál..
hát képzeljétek ...hogy mekkora rakás szar a napom ....előbb jött anyum mikor pedzettem a fűtést , hogy haldoklik a mamám(96 éves) ....remélem nem lesz ma már több meglepetés....tényleg elegem van az idei év második feléből
Velorexre?
sziasztok.eladnám gas gas ec 300 tipusu 2005 de 2008 ban let kihozva a szalonbol.ha érdekel hivj:0630/2676336