Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

képzeld el döme, most hétvégén romcsiban az erdő mélyén találtunk egy román gasgas-os fiut egy zsir ujj 300 ec-vel, ott árválkodott, fogalma nem volt merre kéne menni, dumáltunk vele, kicsit beszélte a magyart, és elmondta hogy hajszál hiján Lehotay Mikinél vette a motort,,,
aztán elhivtuk motorozni, de az első feljáro után azt mondta inkább ő másfelé megy,, nem értem miért,,
Szevasztok!

Ma is öt nap után megyek hajópadlót rakni. . .
Jövő héten elvileg költözés!
Az EC300 témához: A Racing verziót is érdemes kipróbálni, ugyanis valamiért azt ELRONTJA a "sima" EC300-on jól teljesítő FMF rendszer. . .
mor GG en,,
Sziasztok
Ez az emberke ne feküdjön ki az erdő szélére ha arra megyek mert ijedtségembe átmegyek rajta oda-vissza néhányszor!
Jó reGGelt gázos népseg!
most épűl a nagy csarnokja, telefonja van,,
Mi az Albert kipufogó elérhetősége?
Van honlapja?
megtaláltam, tényleg nincs vészesen messze
gondolom akkor valami panzióban szálltok meg, mennyibe van az?
csak azért faggatlak mert szeretném rádumálni a társaságot egy hétvégi kiruccanásra valamikor és tudjak mit mondani...
nem én vok aki felveszi,haveré a cucc ő van a képeken is.....én is mondtam neki,h nem ajánlatos a földön fetrengni....főleg ott motorozunk néha...
kösz, akarok venni egy mp4et remélem itt találoki vmi jót
hát azt megmondom ebben a ruciban NE ÁLJ KI ELÉM az erdöben mert simán átmegyek rajtad,,,
jaja Depo
itt van szartól a repülőig minden műszaki cucc
itt készül a cucc......utána fel lehet venni,sztem jóh
jol be van fűvezve,,,
hát ott van 1 ember is
fű -fű,,,,,?
jah..... de em van rajta vmi/vki...
zaránd hegység, szegedtöl kb 120 km-er Aradtol északra, Siria , ott van a Világosi vár ahol 1849-ben a fegyverletétel volt,
te adtál egy linket vmi számítógépes oldalró?
gaz-gaz
szevasztok, mi a nagy helyzet? rég jártam erre..

Ronis megkérdezhetem helyileg hova jártok erdélyben?
befűveztél,,?
Napot emberek
Jó választás!