Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezzel lehetne vigyorogni a zsaruknak.
ha nyakig vagy a szarban, legalább adj hálát istennek hogy nem hullámzik!
úgy látom a tiéd most hullámzik
gondolom csak hozzávágta a dobozban aztán ennyi. nem szokták ezt megnézni
és nemtüntfel neki hogy nemjó
most megyek vissza az archoz...remélem kitalál valami okosat...
a dugó még jó lenne végülis..csak az egyik gyűrű gyártási hibás és kicsit vastagabb mint a másik és szorul
tűgörgő meg nagy a dugóba...van itthon zsír új görgőm,ami jó bele...de az meg a hajtókarba nem jó
ja, rezót is kipolíroztam!
pedig nagyon szép lett a KTM...arany kiflik fekete felnik,újrafestett váz,2004-es idomok, renthal kormány,új üléshuzat,új lánckerekek,cz lánc,stb....
Már csak a blokk kell bele..
Zoo szerint igen...vmi specko vékonyabb csapágy kell (lehet kapni gyáriban)..+ ha kell,hézagoló lemezekkel meg lehet oldani a dolgot...ha ez nincs,tegnap már csapathattam volna...
az cink... és akkor egy új csapágy megoldja a dolgot?
Bp tele van jó ivóhelyekkel de én nem járok kocsmába
fuckin' bad.....
Nekem meg vami kókányolt főtengelycsapágy volt a gépbe,így amikor ki lett cserélve,1 mm-el arréb van a dugó...nem megy bele a hengerbe...
Zoozee szólt hogy ez van...csórikám már húzta volna össze a csavarokat,éjszaka legózta ő is a blokkomat..erre ez van...jól megszopta a haverok "fasza" motorjaival...
Dév,majd azért csapatunk pár kört télen?
jah...max ha kergetnek, hazáig futsz..
nekem is..
tegnap megünnepeltük az új vasat 5 re értem haza
---reccssss----
én kb 150 méterrre lakoka kocsmától szal nekem iylen bajom nincs h lekapcsolnak a jardok
hát most átáltam arra h lightosan küldöm multkor lekapcsoltak a yardok.... uhogy most csak sör
de faszom 3 v 4 óra alatt megittam 6 liter sört egészséges
nekem is ez a módszerem annyi vizet iszok amennyi csak belém fér lehetőleg eszek is valamit és reggelre semmi bajom
lehet DE NEM SZERETEM jobban az alkoholt mint a nőket
ezt alkoholistának hívják...
inni is tudni kell úgy h ne legyél másnapos.. én ha nagyon bepiálok lefekvés előtt jó sok víz, piriított kenyér meg egy 4cent bor.. nuku másnaposság
ezért szar az alkohol....másnaposság..fos..még jó hogy eddig kb egyszer fordult velem elő...
na itt a hiba..... én má lassan minden hétvégén kivagyok
este mi is piáltunk a citadellán.... de csak lightosan szivar meg sör.... 1 kartont megittunk ketten aztán mentünk kerestünk vmi balhét... előtte meg a vácin versenyeztünk
1 felé megyek be hozzá...megnézi hogy mi a tré
nekem mondod...
tegnap összepattintom a blokkot,belelegózom a vázba...tenném fel a dugót....aztán csak néztem mint a barom
nem kicsit voltam ideges...
Ez most egy elég komoly bassszászájba szituáció