most megyek vissza az archoz...remélem kitalál valami okosat...
a dugó még jó lenne végülis..csak az egyik gyűrű gyártási hibás és kicsit vastagabb mint a másik és szorul
tűgörgő meg nagy a dugóba...van itthon zsír új görgőm,ami jó bele...de az meg a hajtókarba nem jó
pedig nagyon szép lett a KTM...arany kiflik fekete felnik,újrafestett váz,2004-es idomok, renthal kormány,új üléshuzat,új lánckerekek,cz lánc,stb....
Már csak a blokk kell bele..
Zoo szerint igen...vmi specko vékonyabb csapágy kell (lehet kapni gyáriban)..+ ha kell,hézagoló lemezekkel meg lehet oldani a dolgot...ha ez nincs,tegnap már csapathattam volna...
fuckin' bad.....
Nekem meg vami kókányolt főtengelycsapágy volt a gépbe,így amikor ki lett cserélve,1 mm-el arréb van a dugó...nem megy bele a hengerbe...
Zoozee szólt hogy ez van...csórikám már húzta volna össze a csavarokat,éjszaka legózta ő is a blokkomat..erre ez van...jól megszopta a haverok "fasza" motorjaival...
Dév,majd azért csapatunk pár kört télen?
hát most átáltam arra h lightosan küldöm multkor lekapcsoltak a yardok.... uhogy most csak sör
de faszom 3 v 4 óra alatt megittam 6 liter sört egészséges
este mi is piáltunk a citadellán.... de csak lightosan szivar meg sör.... 1 kartont megittunk ketten aztán mentünk kerestünk vmi balhét... előtte meg a vácin versenyeztünk
úgy látom a tiéd most hullámzik
a dugó még jó lenne végülis..csak az egyik gyűrű gyártási hibás és kicsit vastagabb mint a másik és szorul
tűgörgő meg nagy a dugóba...van itthon zsír új görgőm,ami jó bele...de az meg a hajtókarba nem jó
Már csak a blokk kell bele..
Nekem meg vami kókányolt főtengelycsapágy volt a gépbe,így amikor ki lett cserélve,1 mm-el arréb van a dugó...nem megy bele a hengerbe...
Zoozee szólt hogy ez van...csórikám már húzta volna össze a csavarokat,éjszaka legózta ő is a blokkomat..erre ez van...jól megszopta a haverok "fasza" motorjaival...
Dév,majd azért csapatunk pár kört télen?
tegnap megünnepeltük az új vasat 5 re értem haza
---reccssss----
de faszom 3 v 4 óra alatt megittam 6 liter sört egészséges
tegnap összepattintom a blokkot,belelegózom a vázba...tenném fel a dugót....aztán csak néztem mint a barom
nem kicsit voltam ideges...