Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszont!
Úgy tudom EC300-é
Jó naGGyot!Kie ez a széppaci?
No,ő a Sanyi új gasgas áramfelelőse.!
Ja hát ez a villanyrezsó-trolibusz kompozíció hatásos kanyar előtti egyenesekben,pláne mikor nyélen tekered a szarvát,kapásböl tőtt nyócAmpert a generális.Na abból kettő a kézre,kettő a lábra 3 a gyertyának a maradék egy meg a pepsi érzés miatt.No cukor,maximum Amper,mint a férfi aki megszerezte és megitta az új denim after shavet=ec300 gazsifactori! ..Ilyen fmf mufflert a Havriék egyik cimbijénél láttam,a tököm tudja már hogy hívták az embert,de az is minden évben új sagsag-on pirít,no azon szoktam látni ilyen rencccert,plussz fekete nemgyári felnikkel összelapátolva.Az a motor elég keményen szóldogál.A megvan hogy híjják a becenevát: ,,Orion".Ismerős.?Beszarás nagy S jelzésű mercedes-benz-in temető,olyan szöveg,hogy lefossa a nép a gatyáját,ha nekiáll vetíteni.MáriGyurihoz hasonlo manöken alkat és fehér Garnier csimma.Hahaha... .
Albertnél most voltunk a Tomival a héten(fájakezemforramotorégakuplung ),csináltatunk kiput a 450-es szörnyecskékre.Olyan faszányos AlbertMura,vagy AlbertPovic felépítésben.Új desing van kialakulóban nála,mostmár nemcsak nagyon hatásos kéményeket szegel,hanme ultrabrutálisan is néznek ki.
ki mit lát?
a farkasnak mi volt a dolga? motoros kergetés? az a nem mind1...
a rokárol jut eszembe, a multkor TIBI barátom megált ott romcsiba egy gerincen és vagy harminc méterre ott ált vele szemben egy farkas,,,,kicsit nézegették egymást aztán mindenki ment a dolgára,,
szeva Fecco, a villanypásztoros fék az nem gyenge tréfa,, a NO BRAKE SYSTEM fejlesztette ki,, tutti cucc,, én nem veszem ki a hengertalpakat, nem kell hogy ennél pattogosabb legyen, jo ez a folyatos verzio ,
az FMF rendszer viszont nem rossz ötlet, bár én ezzel is tökre jol elvagyok, pont a héten megyek dr.Albert kipufogo mágushoz ujra hegesztetni mindkét rezomat ,mert elfujta öket az öszi avar,,
csak motorozni járok oda, semmi más, isteni helyek vannak ott, nem kell félni meg bujkálni a vadász-erdész kommandotol, hanem mosolyogva integetnek az ut széléről, tökre más világ, arrol nem is beszélve hogy olyan hatalmas érintetlen erdök vannak ott, hogy egész nap még emberrel sem találkozol, ugyhogy oda ,vagy helyismerettel biro emberrel, vagy csak GPS-el szabad bemenni mert a rokák fognak széthordani anélkűl,,,
Helló CsudaCsupaCsoppekabrasz az nagy enduroguru!
Tegnap,meg azelőtt is fent hevítettünk a súri motocrosspályán az arcokkal",meg hondával a paraszttal!Hahaha...
Sanyi,mag mini Sanyi is feljött tegnap locsolni a benzint. Faszányos is volt a motorozás,de a lényeg,hogy megkaparintottam a 3cázas gaszit.Hmmm...Nem rossz,nem rossz.Mentem vele,vagy 5 kört.Olyan pici ugrők is voltak,meg nagyok is,meg jellemzen sok endur speciál krossztesztes beütés van a pályában,sok szűk és néhány kellemesen sodrós kanyarral megspékelve,felfele és lefelé is egyaránt és a vízbű veszi ki a zoxigént.A lényeg,a motor.:Baromi jó üléspizíció,nagyon jól fordul,olyan ,,japános" érzésű fékek,bár nem rossz.A motor ereje eléggé meggyőző,ellenben a karburálás hagy ném kívánni valót és én szívem szerint raknék rá egy komplett FMF rendszert.Olyan így menni a motorral mint a széri ktm exc 2t-vel,mintha a gyári kéménnyel itt is meg lenne folytva a motor és fent elharapják az erejét,függetlne attól,hogy gyári racing dob van rajta.FMF gyárt rá nagyon-nagyon spiller kéményt.Plussz karburálás,karburlás és ki a henger alól azt a sok tömítést. Bár ez az én véleményem,de így is nagyon jó volt.Megrázó élmény volt,hogy rázott a fékkar,mert valami vezeték lógicsált a vázon és ha hozzáért akkor olyan szinten letestelt mintha konnektorba nyúltam voltna.Történet az volt hogy már aza elején is érezetem,hogy csíp mint egy kilenc voltos elem,na de mikor mentem a kanyar felé 4 teligázon és belemarkoltam,,volna" a fékbe de akkor meg mintha 380-ba nyúltam volna.Maradt a gázzal fordulás,vagy a benézek a súrra a faluba.Hahaha.Hát bevettem a kanyart de odabaszósra sikerült.Ez olyan SanyiUpdate,mert segit megőrizni az alakodat és a reflexeidet.Persze Sanyi ezt tudta az elején,de nem szólt,hogy villanypásztor van telepítve az ec-be. .Jó moto Bálint azt kell,hogy monnyam.Kis munkával és egy jó kipuval,ütős fegyver..
............és ott mi a helyzet?
szia ronis bácsi hh ilyen sűrűn mész romcsiba? csak motorozás miatt jársz?
lesz vmi komoly gépem tuti biztos hogy kifogok menni
szar hely, szar feljárok, gyenge patakok,, ááá senki ne menjen oda, nem ajánlom,,
akkor élvezted a dolgot. tegnap mi is kint voltunk de csak sima jövés menés volt néha 1 kis feljároval de semmi komoly
undorito szar volt, mint mindig,,
gondolom mennyire szar lehetett.
én késö este jöttem meg romcsibol,, ÁÁÁÁ, tök szar volt,,,
nem sok bejött a téli punnyadás. ugy kell össze vadászni az embereket ha motorozni akarunk.
szeva mi a stájsz,,
szia Bálint .
morgen jányok,,
szia Döme Bá mia helyzet . remélem jól vagytok .
Szevasz elveszett!
Hallottad?
sziasztok . jó reggelt .