Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na röviden....
dugó nem kx be való,gyűrű nagy a dugóra,tűgörgő sem megy bele a dugóba....
amúgy zsír...mindjárt hívom az arcot és megkérdezem hogy ez most mi?
Jah, amúgy kedves jó re GG elt minden jelenlévő és nem jelen lévő, esetleg motorozni Gas Gas, vagy akármilyen más márkájú motor tulajdonosának
Nincs itt egy alkesz se...havonta, kéthavonta egyszer belefér, hogy az ember kirúgjon a hámból...nem ittam hányóra magam, de mégis ég a gyomrom
Alkesz banda!
Heh, nekem is inni kellett ma a nők miatt Vagyis még tegnap, ég is a belem
ONE sapkákkal már nagyon régóta szemezgetek, csak nem tudom, hogy monsterest, vagy valami "egyszerűbbet" vegyek
jónapot.
jót beszélgettünk...
na például ezért sem venék quadot...
nah én mentem
hellotok!
veled?
semmi különös éldegélek
tegnap érdekes napom volt 1/másfél liter energia ital után egomba voltam
olyan még nem volt hogy remegett volna a kezem, lábam egy helyben
Szia Olivér,mizu?
Bocs, csak éppen visszaolvasom az elmult 4 napot...
na ja...
meg egy védő sem:) habár az általában szokott lenni....
Bálint,nekem a 450-es telószáraiba fél-fél liter ment bele...Sima Repsol, és semmi bajom nem volt eddig vel...
Telószárszimeringet/porvédőt meg illik pucolni, de SZILIKONOZNI IS!Különben kiszárad és úgy jártok mint én: hosszú állás után mentem a géppel és egyszerre fosta el mindkét telószimmering magát...arról ne is beszéljünk hogy telóharisnya sem árt a gépre...
hali
Sziasztok....
Na jó reggelt. Zozi van valami fejlemény?
szokása
mivan geyerek bebasztá?
mivan ééén tartom a frontot? egyedül midnjárt kimegyke és lezabályoztatoma gas gas-tttt ez vmi hihetetlen miylen nehéz a nőkel a faszom beléjük na megyek is csak köszöni jöttem csá
acerbis,30volt akcióba(még mindig akciós)
http://universalmotor.hu/fejle...(1).jpg 1 kis akció!(sutyi figyelmébe alul sapik vannak )
milyen márka, mennyi volt ?