nem!éppen netezek(fórum stb...)szemezget velem a csizma,erre elkezdtem pózoltatni egyiket így a másikat úgy állítottam be!gyönyörködöm egyszer csak a szemem megakad vmin!nah onnantól jó8 nesze neked
de utcai motort vettem , a mai világban amiért lehet megbasznak , van indexem van tükröm is , ha megyek pályázni leszerelem ha meg nem akkó legalább használom .
ezt nagyon bírom amikor (igaza volt a nemtomkinek az sm fórumban) GD-nek van egy véleménye akkor az úgy van és kész más nemigaz, nemjó nincs nemlétezik
Lehet neked nem kell tükör mert körbefordul a nyakadon a fejed meg nemtetszik, de amint irtam nekem kell mert leirtam miért kell. ezt a behajtós manikűrtökröt nemakarok, a tiéd sem tetszik, nekem megvan agyári ktm kocka alakú tükör ami szerintem illik a motorhoz. csak a z a dákó menet baszódott ki.
Nem bántásnak szántam mester csak tényleg na HÁBLHÁBLHÁBLÁH bedobok inkább egy vodkát...
vagy akkkor ez volt a félreértés forrása?
akkor most jöhet a köcsögölés
de utcai motort vettem , a mai világban amiért lehet megbasznak , van indexem van tükröm is , ha megyek pályázni leszerelem ha meg nem akkó legalább használom .
majd teszek fel képet szerintem illik a motorhoz
Amúgy ha neked az a kocka alakú tükör tetszik...nem is tudom ilyen ízléssel hogyan vehettél meg egy ilyen szép motort mint a 620...
Lehet neked nem kell tükör mert körbefordul a nyakadon a fejed meg nemtetszik, de amint irtam nekem kell mert leirtam miért kell. ezt a behajtós manikűrtökröt nemakarok, a tiéd sem tetszik, nekem megvan agyári ktm kocka alakú tükör ami szerintem illik a motorhoz. csak a z a dákó menet baszódott ki.
Nem bántásnak szántam mester csak tényleg na HÁBLHÁBLHÁBLÁH bedobok inkább egy vodkát...
NEKEM VAN TÜKRÖM vaze csak menetem nincsen