Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem!éppen netezek(fórum stb...)szemezget velem a csizma,erre elkezdtem pózoltatni egyiket így a másikat úgy állítottam be!gyönyörködöm egyszer csak a szemem megakad vmin!nah onnantól jó8 nesze neked
És azt hogyvetted észre most veled alszik
lassan térnék nyugovóra,erre észreveszem,h az egyszer használt,új csizmám elkezdett szétszakadni.....
Én nem értettem félre semmit.
...és egész nyáron igy közlekedtem vele.
Én igy kezdtem- tükör/index +fejidom konzol és oldal idom le,amig ment a kakucsozás nem tettem vissza
supermoto
vagy akkkor ez volt a félreértés forrása?
Te az lc4 nem endúrkáló?

akkor most jöhet a köcsögölés

de utcai motort vettem , a mai világban amiért lehet megbasznak , van indexem van tükröm is , ha megyek pályázni leszerelem ha meg nem akkó legalább használom .
jogos jogos.
majd teszek fel képet szerintem illik a motorhoz
Plussz az index hogy az se maradjon le az nekem van is.
Vegyél ETZ tükröt rá?Az birja a rázkodást+olcsó(és még szaris ráadáskép )vagy a MZ trophy kormányvégbe rakható(és kocka..gyári )
"Ami nincs, az nem kerül pénzbe és nem tud tönkremenni!"
Azért ha megnézed, most nem én vagyok az egyedüli aki azt mondja hogy nem a tükör a motorkerékpár legnélkülözhetetlenebb alkatrésze...

Amúgy ha neked az a kocka alakú tükör tetszik...nem is tudom ilyen ízléssel hogyan vehettél meg egy ilyen szép motort mint a 620...
Kincs ami nincs.
ja.... meg nem törik el ha esel
pályára, endúrózásra, nemkell. de városban azért legyen nekem
ha most tehetném ezt venném meg GG
mondjuk semmire nem jó ez a behajtós tükör, max arra ha igazoltatnak a REND ŐREI
ezt nagyon bírom amikor (igaza volt a nemtomkinek az sm fórumban) GD-nek van egy véleménye akkor az úgy van és kész más nemigaz, nemjó nincs nemlétezik

Lehet neked nem kell tükör mert körbefordul a nyakadon a fejed meg nemtetszik, de amint irtam nekem kell mert leirtam miért kell. ezt a behajtós manikűrtökröt nemakarok, a tiéd sem tetszik, nekem megvan agyári ktm kocka alakú tükör ami szerintem illik a motorhoz. csak a z a dákó menet baszódott ki.

Nem bántásnak szántam mester csak tényleg na HÁBLHÁBLHÁBLÁH bedobok inkább egy vodkát...
picsába / örjöng/

NEKEM VAN TÜKRÖM vaze csak menetem nincsen
eddíg ez a legjobb akkor