Sziasztok!
Aranyember vagy Zoozee bácsi!
Szerintem te egyhamar nem fogod bevállalni a haverok star motorjait...
Csináld csak meg Gyuri gépét,az enyém ráér...
Meg majd szólj és max felugrom hogy segítsek összedobni a blokkomat...
Remélem mindenki jól van és tervezgeti a motorozást....vagy motorozik.
Azért szeretem ezt az időt,mert ilyenkor minden aszfaltbetyárnak sír a szája hogy hideg gumi,meg eső,meg szél...viszont nekünk, NEM FOTELKROSSZOSOKNAK, hanem sártúró, crossgatyábafingós ebeknek, most jött el az idő!
Wehehehehehheeeee!
Ha jársz a szlovákiai alkatrészbeszerző helyeden, kérdezz már rá légyszi, hogy EXC250 (2T) 04-eshez fekete színű tank (tökmindegy mekkora) vanik-e és mennyiért (használt is jó). Meg kéne szintén ugyanilyenhez kuplungfedél, ebből is jó a használt/törött/javított is, csak minél olcsóbb legyen!
Köszönöm!
Szevasztok GG Family! Szeva Atus ! Csak melóból tudok netezni, olvasni mindíg olvasom, de csak néha írogatok.
Velem nincs semmi különös, a Drző kapott a Lenestől egy hűtővédőt, mert kétszer is odacsaptam és javítani kellett a hűtőt. Múltkor mentünk a Beer Gabiékkal (mikor beleragadt az agyagba) baz'meg naggyon mentek Nekem az a nap nagyon bejött, már rég nem motoroztam olyan jó feelingel. Bár most szombaton, a Zsolesz a katlannál rávett egy a tudásom felső határát súroló műveletre, negyed óra nézegetés-elhatározás és pofafelfújás után megcsináltam, ráadásul elsőre.(persze a Lenes előtte azért egy párszor megmászta, hogy lássam milyen egyszerű)
éjjel baszakodtam kicsit de nem vagyok sokkal előrébb semmivel.............viszont álmos az vagyok rendesen
andrisnak a jobb hír ,hogy valószínű nem az odavaló főtengelycsapággyal kókányolták össze a blokkot azért feszült szét és tört ki az oldala.......és most ha szerencsénk van akkor rendelhető hozzá vékonyabb csapágy .....valószinű hengergörgős volt eredetileg...........megpróbálok szerezni olyat......ettől amire gondolok középrekerül az új főtengely is nagyobb beavatkozás nélkül és akkor viheted a blokkodat......megpróbálom megrendelni csapágyat....remélem lesz és csak ez a baj250-es főtengellyel
tömítést kell még valahogy intézni csak nincs mihez ...azt még valószinű csinálni kell és akkor ki van legózva az első sx blokkos 5 sebességes 300-as ktm......ami persze soha nem jött le a mattighofeni kronreif és trunkenpolz gyár szallagjáról......hasonlóképp mint gyurikáé.........kibaszott nagy öröm, hogy ezek szervízelését megnyerhettemtem..........de megoldjuk ha akármi is lesz
Aranyember vagy Zoozee bácsi!
Szerintem te egyhamar nem fogod bevállalni a haverok star motorjait...
Csináld csak meg Gyuri gépét,az enyém ráér...
Meg majd szólj és max felugrom hogy segítsek összedobni a blokkomat...
Remélem mindenki jól van és tervezgeti a motorozást....vagy motorozik.
Azért szeretem ezt az időt,mert ilyenkor minden aszfaltbetyárnak sír a szája hogy hideg gumi,meg eső,meg szél...viszont nekünk, NEM FOTELKROSSZOSOKNAK, hanem sártúró, crossgatyábafingós ebeknek, most jött el az idő!
Wehehehehehheeeee!