Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha az idén ilyen fasza marad sokáig az idő akkor két hét mulva megint,
mi bajod vele mentél már ilyesmivel vagy ezzel ?
Szia(sztok)"amúgy meg ritka jó motor"haragosaimnak vennék ilyet . .
nem mehetek mert dolgozni kezdek....tudom ez viccesen hangzik de erőlködnöm kell most kicsit

amúgy hétvégén pont nem vagyok mert akadályoztatva leszek egy egészségügyi wellness hétvégén.......az elmaradt nyaralás is ezzel pótolva
de most már rajta leszek a projekteiden mert jól hangzanak......
ReGGelt!

Erre mint mondtam, nincs pontos adatom.
5-7 dl között lehet valahol.
péntek este, jössz,,? gyere egyedűl megyek,,,
szia ronis mikor mész r pointra?
amúgy gyurika gépe tényleg 99-es és gyári supercompetiton volt amikor megrendelte a ktm gyárból valami osztrák supermotós brigád és mint alapgépet picit átépítgette....ezmiatt nem jó hozzá semmi a benzin kivételével.....ez a blokkban lévő alkatrészekre igaz......de legalább ktm alkatrészekből van mint az kiderült....és jóhír az is ,hogy jó hozzá a rövidebb vezérműlánc is mert levágtak a hengerből például ..de ez csak egy az eddig kiderült 28 újításból...viszont más feszítő kellett mert ez is összeér középen.....aztán a nagy bajokról ami miatt nem eccerű nagypénz nélkül megcsinálni azt nem is írom le.....bárhol azt mondták volna hogy lehetetlen.....ennyit a legózásról......de eccer kész szokott lenni az ilyen is ha találsz hozzá egy ilyen barmot mint én...
amúgy meg ritka jó motor ...ezért is érdemes szopkodni vele a faszt mert ez már olyan mint egy hobbyépített gép.....
haverom husqvarnája is fél -egy évig anyagbeszerzés egy-két kilóért........utána pár hónap építgetés és megy fél évet....viszont nem úgy miint egy kommersz öreg szar
bár most csak 3 hetet ment mire kettétört a főtengely mégis fülig ér a szája ......mert ha megy akkor tényleg nem hétköznapi feeling

endurózgatni élsportszerűen meg új motort kell venni......

jól mondom husky?
ezért kell venni olyan motort aminek a nevében nem ilyenek vannak irva,, és nem is olyanok hogy "Fék Fék" hanem az hogy gázgáz,,
Jó reggelt , kaphatnék énis uti mutitt.....elöre is kösszi kukac_gasgas@citromail.hu
gut morgen,,
meiner meinung nach ist mein ktm motorrad einen keine thausend meter sein lehet h nm helyes...
kurva nemet ora
szia atis......azért mert nem jársz ide templomba .................én ott vagyok mindíg......amúgy kezdek jobban lenni és visszatérni az életbe lassan......

múltkor majdnem összefutottunk tatabányán...csak már későn jutotteszébe lenesnek ,hogy otthon vagy.......
majd legközelebb iszunk valamit
Szewa Zoozee,mizujs veled?Reg találkoztunk már
nekem is elküldhetnéd ha lehet....megköszönném........köszönöm .......ide .............zoozzee@freemail.hu

szewasztok jó reggelt
küldheted és köszi!
szantomotor@freemail.hu
Ha kell valakinek használati útmutató EC 125/250/300, akkor szóljon...nem tudom már honnan töltöttem le, de van
Döme engem is erdekelne dl-be hogy mennyi oil kell a GG Ec 300-as első teloba!?
Gratulálok a sikeredhez!Mindig mondtam,hogy csak el kell határoznod magad és menni fog bármilyen szörnyűnek is látszik!
Jó reggelt!
Köszönöm, hogy egyengeted az utamat A jövő hétvégém szabad, remélem addigra sikerül valami lagzifélét szervezned
a randit is lebeszéljem neked,,? egy toronyorát láncostul esetleg ha megadnád a számlaszámod átutalnék egy pár milliot rá, ha meg nem bántalak vele,,
Lányodról elfelejtetted berakni a képet, lehetőleg fürdőruhásat
áááh dehogy, én nem sajnálnám meg,,