Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Semmi, csak jó volt leírni
mi olyan hihetetlen ezeken a képeken, amit nem gondoltál volna ?
Köszi, elég jó kis képek, nem is tudtam, hogy ilyenekre is képes a gépem
Amióta jársz a gyuróba?
Strici lettél?
Nah ennyi volt a hétre
Aztán megint go egom Zoozee szőkét/barnát/vöröset hozzak ma?
igen?
Majd tavasszal skYro csinál jó fotókat!
..jó képek...sajnos nekem még senki se csinált néhány igazán jó fotot vagy videot!
Sutyeráknak
amugy kűld majd át a srác képeket, majd felrakom,,,
elmesélem nektek a legfrissebb nem gyenge sztorit, tegnap mesélte el barátom aki ott volt,, :

- erdély, 2100 méteres hegy gerinc, fenn a gerinc legtetején mentek a qvadosok turában, az elöl halado helyi srác belement egy zsákutcás rászbe ahol nem tudtak tovább haladi, meg kellett fordulni, a srác gondolta megoldja egyedűl, nem jött össze a motor megbillent, ráfordult a lábára, és elindult lefelé,pörögve pattogva , begyorsult kb 600 métert gurult lefelé a hegyröl, amiben volt egy kb 40-50 méteres teljesen fűggőleges sziklafal is ami végképp megadta neki a kegyelemdöfést. A legvégén egy szoros szikla szurdokba zuhant bele ahová nem vezet semmilyen ösvény, a motort felhozni nem lehetett azota is ott van a szakadék mélyén. A qvad egy nagytestű Arctic összkerekes sokmillios csodagép volt valaha, semmilyen nővényzet fák nincsenek amihez lehetne csörlözni, egyedűl helikopterrel lehetne felhozni azt ami megmaradt belöle,,,!
Durva sztori.
Köszi,meGGkaptam!
Jó re GG elt vietnámi luvnyák
lassan betolom én is magam az ágyba.....
Jaja,megcsinálta
zsír lett
Köszi
Én nem, de szerintem megyek, mert durván be van gyulladva a szemem, pihentetni kéne. Szevasztok
mindenki alszik?
nem azért de ahogy nekem lejött az SXC nem gördült le a gyártó sorról
hanem részletekben jött le, meg "kis" alakítgatásokkal
szóval mindenkinek igaza van végül is
Jó, akkor menjél fel a KTMWorld.com-ra és keresd meg hogy a 99-es 400SXC-hez milyen tankot meg műanyagokat hoz az alkatrészkatalógus...
Hali!
Holnap lehet, hogy megint találkozunk
Elküldtem a helyes címre
Ne már, most jöttem, még maradjatok