ha ki fogsz járni pályázni akkor hagyd nekem a sok ugrástól meg rumpliktól leszakadt a hátsósárvédőm most úgy van megoldva hogy acéllemezt hajtogattunk és össze van szegecselve
valaki ismer oylan progit amivel lehet kivágni részletet videoból? (csináltunk hétvégén vidiket de volt h a sirató tetejéről vettem onnantól h lent beindították a mocit és akkor lent még tököltek és kb 20sec ig nem történik semmi) szal ezeket akarnám levágni
suli előtt gta-ztam suli után Et-ztem 2-8ig de az már a múlt am mostanbában kezdtem el megint játszani mert mellhártya gyuladássl nem nagyon akarok ugrálni a garázsban pedig meg kéne csinálni a kipuffomat
tegnap majdnem +b@sztak a rendőrök...mondjuk jogos volt, a f@szt kerestem a járdán robogóval... rendesek voltak 10 percig szivattak azt nagy kegyesen elengedtek. mondjuk benyaltam nekik a meleg szarig, de legalább nem nyomtak fel...
ha hozzászolhatok az sxc 400 eladás topikhoz, akkor szerintem egy használt akra rendszer 80 nál többet nem ér az új 120-150 körül van, az sm szett újonnan 250(kompletta), egy használt 180 max. viszont a moci jó állapotban van, főleg hogy a bele tiszta új...
tegnap majdnem +b@sztak a rendőrök...mondjuk jogos volt, a f@szt kerestem a járdán robogóval... rendesek voltak 10 percig szivattak azt nagy kegyesen elengedtek. mondjuk benyaltam nekik a meleg szarig, de legalább nem nyomtak fel...
ha hozzászolhatok az sxc 400 eladás topikhoz, akkor szerintem egy használt akra rendszer 80 nál többet nem ér az új 120-150 körül van, az sm szett újonnan 250(kompletta), egy használt 180 max. viszont a moci jó állapotban van, főleg hogy a bele tiszta új...