Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én műfajom az enduro...nem azt mondom, hogy néha nem fogok kijárni pályára, de az endurozás van a középpontban
ha ki fogsz járni pályázni akkor hagyd nekem a sok ugrástól meg rumpliktól leszakadt a hátsósárvédőm most úgy van megoldva hogy acéllemezt hajtogattunk és össze van szegecselve
valaki ismer oylan progit amivel lehet kivágni részletet videoból? (csináltunk hétvégén vidiket de volt h a sirató tetejéről vettem onnantól h lent beindították a mocit és akkor lent még tököltek és kb 20sec ig nem történik semmi) szal ezeket akarnám levágni
Talán a 2. vagy 3. körben már le is darálódott, összeszedtem a darabjait, de nem valószínű, hogy a műanyagos foglalkozik puzzle összerakással
ja már látom haverom drz ről metszőollóval levágta a lámpáig mert ővé is kezdett szétbaszódni
Nekem is már csak a lámpa van meg, nagyíts ki egy képet aztán meglátod
fater morotjával úgy mentem hogy az egészet ledarálta már csak a lámpa van rajta
Ugrattam egy akkorát, hogy a hátsó gumiba beleért a rendszámtartó és ledarálta
csináltam egy kis nyári videot,, nézzétek meg, egy nyári nap,
Fasza volt a mélykúti pálya, csak az első 3körben lemerült a fényképező
750 és kapsz hozzá előre slick gumit pluszba most felkerült a magura hidr kuplung is....
én kérek elnézést!
suli előtt gta-ztam suli után Et-ztem 2-8ig de az már a múlt am mostanbában kezdtem el megint játszani mert mellhártya gyuladássl nem nagyon akarok ugrálni a garázsban pedig meg kéne csinálni a kipuffomat
nem tudom Általánosba suli előtt ki játszott ET vel
kocka...
még egyet warozok a kánter sztrájkba és megyek!
ha tudsz nézz fel msn re
hát ez......
én 7 re gondoltam
üdv!

tegnap majdnem +b@sztak a rendőrök...mondjuk jogos volt, a f@szt kerestem a járdán robogóval... rendesek voltak 10 percig szivattak azt nagy kegyesen elengedtek. mondjuk benyaltam nekik a meleg szarig, de legalább nem nyomtak fel...

ha hozzászolhatok az sxc 400 eladás topikhoz, akkor szerintem egy használt akra rendszer 80 nál többet nem ér az új 120-150 körül van, az sm szett újonnan 250(kompletta), egy használt 180 max. viszont a moci jó állapotban van, főleg hogy a bele tiszta új...
Szia.Ezek a dolgok felét érik ha valaki megvenné használtan....szvsz
Okés, azért köszi a segítségeket jó motorozást mindenkink