Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah megjöttem vicces volt a délután
dugóra gyűjtök....
Szia(sztok)szerintem te most kezdjél nézegetni/gyüjtögetni valami mükődö kétkereküre(bicaj )mert szezonban drágábbak lesznek ám ..
nekem volt!
Vozsuéval cseréltem!

van még egy 5terrás feltöltés van rajta de az csak pénzért esetleg más használható dologért
Üdvözletem Ronis!
Megjött a segély?
szép estét gizgazos luvnyák,,
én a ktmre vágyom... de áhh. ma sem tudtam elérni zozit
hi! nemrég olvastam h vkinek van majomparádés account-ja. nem tom ki volt az, de ha esetleg, még megosztaná velem hálás lennék neki
Sok sikert
Mondjuk ha rezgésre vágysz, akkor kölcsönadhatom az MZ-t...
Köszi a meghívást, de sajna tényleg tanulnom kell, pedig mennék szivesen!
De neked jó mocinézegetést/fotózást és mocizást kívánok!
Megvagyok köszi! Hébe hóba nézegetek mz-hez alkatrészeket, mostanába kerekeket meg rávaló gumikat lesek!:) Egyébként meg tanulok jövö hetem szerdától végig ZH-s!
nem jössz le a cros pályára?
én most megyek le kocsival (visznek)

Ha jössz lent találkozunk!
Hali!
Jaj ugyanmár, majd ha mennifog mint a szélvész akkor nem akarsz majd másikat!
veled miújság?
Hali!

beindítottuk elkezdte enni a vizet!

Felidegesített az a szar.... Remélem a jövőhéten már tudok vele menni...
Jobb lenne egy másik motor
Cső!

Na mi van a géppel?
0,08ast én sem vennék drágán
Nem akarod elküldeni mailben, vagy msnen? Nagyon kíváncsi vagyok már rá. Élérhetőségek az adatlapomon
majd holnap felteszem este....... nem nagy szám,csak mégis lásd meg milyen..
pedig ha azt veszed.... kijött 2004-óta már jópár modell (05,06,0,08 és most már a 09esek jönnek....) sajna egyre lejjebb mennek az árak eladóknak sajna, vevőknek szerencsére
Nem tudom, hogy fogom így eladni a KTM-et...szaré hugyé nem akarom odaadni senkinek
Ja...nekem is kellett volna még várnom a motorvásárlással...mondjuk mostanáig
jó faszom,ne okoskodj már ennyit az enyémet hasonlítottam egy 6xx ccm-eshez. na így jó? kurva leestek az árak. ha a piacot nézzük akkor az enyém kb 600at érhet. érted?
Azért nem teljesen...