Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

arany....
sztem már láttátok,de jól nyomja densz:-)
akkor eladod az ebay-en...
Lehet hogy a GasGas-t is inkább ott kéne eladnom...
Evvel is az lesz a gond, mint a Gas Gassal, alig ismerik páran, hogy milyen jó motor, elég nehezen lesz eladható szerintem
multkor volt egy a vaterán...
Sziasztok ha tud valaki eladó triált jó áron szóljon. Köszi előre is
csak annyit tudok hogy nagyon jókat mondanak róla...és hát már az olaszok gyártják a Honda crf-et,illetve Suzuki rmz-t is....

Debrecenben is van/lesz-nemsokára hivatalosan nyitva lesz elvileg.
Én azt honnan tudjam Inkább ezekről a 2t 300as TM endurokról mondj már pár szót légyszíves, ha tudsz
Szerinted a légióban kinaiul beszélnek?
azért én megnéznék egy meccset Döme és Olivér között!
Mondjuk most evvel a Gas Gassal nagyon meg vagyok elégedve, esetleg majd jövőre, ha Döméktől kapok valami visszautasíthatatlan ajánlatot, akkor vennék valami nagyobbat
A többi..+1 van pesten...a kidolgozás kicsit hanyag...de a szin az oké
Én majdnem mindig a Parillába járok, ha kell valamilyen motoros cucc, nagyon meg vagyok velük elégedve, meg tök barátságos ott a légkör Kecskemétire gondolok...többiben még nem voltam, amúgy is elég sokat járok Kecskemétre. Olaszos alatt mit értesz? Volt 3 Apriliám
A TM el csak az a baj hogy olyan olaszos A parillával meg hogy csak kecskeméten van szervize.. A 660smr az(is)jó lehet nekem az tetszik..
TM 300as 2t endurókról ki tud nyilatkozni? Parilla nagyon barátságos áron osztogatja őket, ahogy elnéztem nem szarral gurítanak a TM-esek, mindenből a lehető legjobbat pakolják a motorba
nah megyek hellotok!
Nem is tudtam, hogy beszélsz halandzsául (9 KelemenAndris - ma 12:46
0
FicsDt-nek: a faszi azt mondja hogy a 2008-as modell legnagyobb újdonsága hogy aluminium vázat kapott,ami nagyobb stabilítást ad....)
Jó de az az uj oldal,a régit kérdeztem mert az ujrol nemis tudtam.. .
nekem --bejön
Köszi!
Legalább Andris nem ilyen nádszál legény