Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem segít, több a tapasztalata. . .
Jaaah!
Rájöttem!
Hisz Döme meg Andris családos ember, rám támadnak és hárítok és felveszik a biztosítási pénzt ami jó lesz motorozni!
te miért akarsz megtámadni?
Majd elmesélem. . .
Mindenhol van kiserdő. . .
Én meg kapugaranciát(1méter) .
hülye monogám!
Olivér,akkor az a kérdés hogy melyikünk intézzen el,illetve melyikünk temessen el? Döme vagy én?Sztem egyik se jó...
Nem megyek.
50es papírokkal nem?
majd megmondom hogy igazából az a tiéd volt!
Hétvégén jössz gurulni?
Asszem a te motorod vevőjével is el beszélgetek
Azt én is adok az enyémhez!
az a kedvencem,mikor a férj felbérli hogy leplezze le a feleségét hogy kurva...lehúzza a pasit is,a nőt is plusz megkúrja a csajt is...
Aszonygya neki: kapd be!Finom!Joghurtos!
Azért tuti ami fix, elmentettem a szétbontott motorod képét az esetleges vevőknek.
csakhogy a blokk ami benne lesz TÉNYLEG nem lesz bontva!
Csak a dekni lesz rápakolva...
Egyébként meg nem kell túl sokat beszélni...nézze meg,próbálja ki...
Ja,és az enyémet majd 2 dolog miatt nem lehet űberelni,150ezerrel olcsóbb lesz a többinél,illetve GARANCIÁT adok rá!Írásosat.
Az a baj hogy mindenbe belelehet kötni,miért kellet,milyen cuccokkal....stb mindig van kifogás
Melyik a kedvenced? Nekem a 3 Torrente a leggusztustalanabb ember a világon, ezt imádom benne
megvan mind a 3!
fel van újítva! hát hazudik!
hát ez szét hajtotta!
kell a szarnak ez a széthajtott motor megveszi majd hülye!

Bontatlan? Oh erre igazán vigyáztak!
Mert ha egy cross 1990 es és még nem volt megbontva, simán megveszi a marha.
Ha rendesen fel volt újítgatva, akkor nem kell. . .
Furcsák az emberek.
Én se nagyon reklámozom már, hogy új a főtengely benne...valahogy nem szeretik az emberek az új dolgokat, inkább olyat vesznek amiről azt hiszik, hogy semmi baja. Nem tudom miért félnek a felújított dolgoktól
Nekem nem baj csak mikor mondod miért állt és meddig,na ott megy el a kedve a motortol..szvsz
Torrente 1-2-3 nézd meg egy este alatt, szerintem majd nem győzöd letörölgetni a biztonsági felvételeket, csak a röhögést lehet majd látni/hallani
Indiana Jones 4!