Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyenkor jó a dobfék azt nem kell légteleníteni
igen,ez elő szokott fordulni...fater Harley-át is 2x kellett légteleníteni....jó,mondjuk az egy 320 kilós kacat...
meg volt a mai járatás
csodálkoztam hogy légtelenítés után alíg fogott a hátsó fékem... kiderült, hogy a színt alatt volt az olaj...
Andris! Megy még egy mail....
Értelmezd a mondatot, ki fog belőle derülni, hogy nem rólam van szó
Én mindig kisz..pattam a közértes gyökeret ha kötekedett a végén mindig ő jött ki szarabbul
miért?Családi problémákkal küzdő férfi vagy?
akkó' nekem is gyűjtsetek hogy a 450-est össze tudjam pakolni...
Még szép, hogy nekik van igazuk, ha meg véletlen kinyitod a szádat lebasz a főnök...mondjuk én elég nyugodt fajta vagyok, de azért könnyen ki tudna borulni egy épp családi problémák ellen küzdő férfi
Kereskedelem...és ott mindig a megrendelőnek van igaza... Azok a régi szépidők holvannak már azok
az egyesületünkből 7-8-an járank edzeni a Kornél apjához szemesre, múltkor meg Ő tartotta az edzést. van a csapatban egy motoros, aki nagyon jól megy, meg is jegyezték hogy tehetséges, de már túl késő, 29 éves...ennyi...
persze nem úgy értettem, hogy nincs tehetsége, hanem úgy, hogy a tehetség megvan, de mit ér pénz nélkül a mai világban... majd indítunk gyűjtést, mint anno Esmeraldának a szemműtétéhez...
persze,csak a pénz
reméljük azért 2010 re csak összejön
szerintem pá-pá mx1... itt már nem a tehetségről szól az egész hanem a pénzről... én személy szerint nagyon sajnálom, hogy európában vagy a tengerentúlon senki nem veszi észre Kornélt és nem invesztál bele lóvét...
A KTM költségcsökkentő programja miatt az MX1-ben csak a két gyári KTM-es, a német Maximilian Nagl és a dél-afrikai Tyla Rattray maradhat. Azaz az összes szatellit KTM-es csapatnak ki kell vonulnia az MX1-ből. Ez tehát olyan nagy sztárokat is érint, mint például a spanyol Jonathan Barragan!

De minket elsősorban nem Barragan érdekel, hanem Németh Kornél, akinek a jövője biztos. Ám sajnos nem a motokrossz vb-n! Kornél marad a német Sarholz Racing Teamnél, míg 2009-ben két sorozatban fog indulni. Továbbra is állandó tagja lesz a német nemzetközi motokrossz bajnokságnak, az ADAC Masters-sorozatnak, míg a német tereprali bajnokságban, a German Cross Country szériában is elrajtol. Németh Kornél a karrierje alatt első ízben endurós lesz tehát! Nem baj, hiszen Kornél a freestyle, a szuperkrossz és a motokrossz után ebben a szakágban is biztosan nagyon eredményes lesz.

Ám a magyar motoros, a magyar motokrossz társadalom mégis nagyon aggódik Németh Kornél miatt. Hiszen senki sem tudja, hogy mi lesz a motokrossz VB-karrierjével. Vajon 2009-ben kaphat-e szabadkártyát a VB-re? Vajon 2010-ben ismét állandó tagja lehet a VB-nek? Vajon lesz-e még állandó tagja a VB-nek egyáltalán mindenidők legeredményesebb magyar krosszosa? Kornél 2004 és 2008 között folyamatosan a VB tagja volt. Most azonban valami megszakadt! De remélhetőleg újra fog folytatódni. Hiszen Németh Kornélnak a tehetsége és az eredményei alapján az MX1-ben a helye!
Na megjöttem, utálom ezt a szar italszállítást...egyik boltos nagyobb hülye, mint a másik...
+a lefüstölni még jó gumi...persze nem ingyé én nemtudom ezek hol élnek max 1 köszőnömöt kérhetne érte..
jaja....
Használt lánc se kutya ..
Három feleség egy, aki nem rég ment férjhez, egy, aki pár éve már házas, valamint egy, aki már 20 éve házasságban él, elhatározzák, hogy feldobják valamivel otthon a "sex-life"-ot. Abban egyeztek meg, hogy egy kis szado-mazo módszert alkalmaznak majd és az élmény után beszámolnak az eredményröl.
Egy hét múlva találkoznak és elmesélik mi történt:

A "friss" házasságban élö hölgy azt mondja:

Párom munkahelyén egy földig érö fekete börkabátban jelentem meg, becsuktam az irodája ajtaját, majd amikor ledobtam magamról a szerkót és meglátta, hogy egy fekete bör bikini van csak rajtam annyira felizgult, hogy az ostort már nem is kellett használnom, vad szeretkezésbe kezdtünk az íróasztalán.

Aki már pár éve házasságban él a következöt mondta:

Nekem is hasonló élményem volt, a párom miután hazajött munkából, én is fekete börszerkóba várva álltam elötte, kettöt rácsaptam a fenekére a bör ostorral, majd olyat szeretkeztünk, hogy egy második nászútra hívott.

A harmadik, "rutinos" hölgy, némi tétovázás után öszintén bevallotta:

Rengeteget terveztem. A gyerekeket lepasszoltam a nagyszülöknél.
Parfümös,olaj fürdöt vettem. Én is beöltöztem a börszerkóba, még egy fekete maszkot is fölvettem. Amikor az uram hazajött a munkából lezuttyant a fotelbe, megragadta a TV távirányítóját, majd amikor rám nézett csak annyit
mondott:

"Hé Batman, mi van vacsorára?"
hogy milyen emberek vannak és miket hirdetnek.... cross gumi 5 mm-es mintával 2500-ért...booááááá....
üdv!

a betétekkel vigyázni, nehogy hamarabb kopjon el a tárcsa, mint a betét...

az a sexgép nagyon durva...vvááááááá......