ÁÁÁÁÁ, most érkezett meg a kiscsaj (gyurika) az új vassal! Már tényleg messziről lehetett hallani, hogy valami égdörgés közeledik!
Ja, és nem tudott bejutna a plazaba gyurika már feltalálták az ajtót is!
JANNNI ne felejtsd el ma felhivni fatert és megbeszélni vele a dogokat jah meg szolj neki te is hogy holnap mivan azt csak u hogy nem én szoltam hogy szolj neki szal érted!
Hát nekem is csak egybajomvan vele, hogy nincsenek magyar papírjai......! (de aztmondjuk neki h 400-ért elhozzuk,s az azért elég jó ár)!
És apámnak vannak ITT-OTT ismerősei,szóval a papirok is meglesznek (az már más kérdés h arra is rákell költeni egy kis lééét)
De szerintem még így is megéri
Jól néz ki a moci, csak két dolog zavar:
1, Olasz behozatal, azok (általában) szarrá vannak tépve...(persze meg kell nézni, de majdnem biztos)
2, nincs rajta magyar papír, ergó regadó, eredetvizsgálat, vizsga bejátszik.....jó nagy összeget fogsz rácsengetni, az biztos....ha egyáltalán jó a papírja, azaz elfogadják a szervek...
Ha viszont meg csak úgy papírok nélkül használod, az azt jelenti hogy csak földúton, (nem erdőben, mert azért is lekapnak) aszfalton meg abszolúte nem....még tankolni sem ugorhatsz le a kútra, mert megb***nak.....
Ja, és nem tudott bejutna a plazaba gyurika már feltalálták az ajtót is!