Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ÁÁÁÁÁ, most érkezett meg a kiscsaj (gyurika) az új vassal! Már tényleg messziről lehetett hallani, hogy valami égdörgés közeledik!
Ja, és nem tudott bejutna a plazaba gyurika már feltalálták az ajtót is!
Mivan punci? Esik egy kis harmat és te már nem mersz motorozni? nyuszi vagy?
persze
JANNNI ne felejtsd el ma felhivni fatert és megbeszélni vele a dogokat jah meg szolj neki te is hogy holnap mivan azt csak u hogy nem én szoltam hogy szolj neki szal érted!
motorral jössz legalább?
majd meglátom....
délután 1 és 2 között...itt nem esik az eső...
te mikor? akkor megyek amikor eláll ez a geci eső.
hmm jah persze csakis jah andris akko ügye jössz erdély? nem hagysz minket cserbenremélem me buli lessz!
irigykedsz, mi?
ezért a testért?
Még neki kéne fizetnie...
pffff mijez itt plázagyülés lessz?!
mikor mész Gyurika?Én is megyek...
400-ért tényleg megéri...
úgyis meghallod ha megyek...szépet szól
Ja, gyere
Hát nekem is csak egybajomvan vele, hogy nincsenek magyar papírjai......! (de aztmondjuk neki h 400-ért elhozzuk,s az azért elég jó ár)!
És apámnak vannak ITT-OTT ismerősei,szóval a papirok is meglesznek (az már más kérdés h arra is rákell költeni egy kis lééét)
De szerintem még így is megéri
elmész a picsába...bent vagy? majd bemegyek....
Áruld a tested, hátha rákap valaki! Az biztos pénz!
cask hát most így a nyáron megkeresett pénz gyorsan tova szállt és msot kb benzinre sincs már lóvém...nézelődök meló után de nem találok
400,99, AKRAPOVIC
Hellllo emberek!

Tegnap megint egy jót csapattunk janival bánhatja mindenki hogy nem volt ott nagyon ász volt pályáztunk is rendesen!
WOW!
Gyurika, gratulálok!
Végre van egy MOTOROD!
Hányas évjárat?
Hány köbcenti?
jah, meg hát 4T-nek a hangja is más ugye...
Jól néz ki a moci, csak két dolog zavar:
1, Olasz behozatal, azok (általában) szarrá vannak tépve...(persze meg kell nézni, de majdnem biztos)
2, nincs rajta magyar papír, ergó regadó, eredetvizsgálat, vizsga bejátszik.....jó nagy összeget fogsz rácsengetni, az biztos....ha egyáltalán jó a papírja, azaz elfogadják a szervek...
Ha viszont meg csak úgy papírok nélkül használod, az azt jelenti hogy csak földúton, (nem erdőben, mert azért is lekapnak) aszfalton meg abszolúte nem....még tankolni sem ugorhatsz le a kútra, mert megb***nak.....
szopnál keresztbe