Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na hát rx elment...sxc jött a helyébe tudom,tudom csak ésszel....
Csáó na mi a helyzet,punnyad a topik...!

Srácok 200-as gg-ért reális az 500ft nem?
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/151025
csacsa
oksa akko majd dumázunk azt sok szerencsét hogy meglegyen az uj vas na léptem én is csácsá
na jól van...lassacskán lépek,találkozom valami haverokkal,aztán iszogatás...igaz motorral megyek szóval csak finoman
háát ijet öcsém enyje benyje pff én meg bemagyarázom nekik hogy az én jogsim már mindenre jó
máshogy sajna nem menne....na mind1...igazából anyu még nem tudja hogy a leendőre nincs is jogsim
ez a helyes hozzáállás kéremszépen huzzuk le az ösöket mint annak a rendje
nekem is el kell adni akkor van meg a lóvé egyik fele,többi faterra hárul
hmm gyuri áhh nem kell nekem gyerekmotor az enyém kicsit nagyon lecc remélem hamarosan meg is lessz de nemnhinném ahoz el kell passzolni a másikat!
ez kell neked,ennél jobb nincs
hmm jah nem egy rossz modi de remélem nemsokára nekem is meg lessz az uj vasam
hát még én...ha elviszik holnap rxet akkor 80%ban nyert ügyem van,utána fater pénztárcáját kell megrövidíteni
hmmmmm hehehehe vágom nah kiváncsi leszek
vágom ki vagy nem yamaha.... talán egy Köcsög Túra Motor
hmmm gyurika mié is jössz ide mellém? én itt lakok miklóson. tod a janival mocizok rádon találkoztunk a másik hülye triálos! szal mesélj remélem nem a yamahába mész?!
holnap lehet elviszik a gépet... utána jó lenne Halásztelekre menni,de még titok hogy miért
Hmm hát vagyogatunk néha néha. Hát andris remélem megkapod azt a fizut me nem hiányozhatsz erröl a buliröl!
itten vagyok gyerekek.....
nemsokára erdély...remélem hogy megkapom a fizumat addig, különben ugrik az egész...
www.dirtzone.hu

még nincs teljesen kész,de már lehet olvasgatni
....ez nagyon gáz fiuk!....óránként sincs egy H.SZ.?
Sztem is a leg jobb választás!
Hát andris én is igy érzem hogy nekem ez lessz a legjobb kis kezes könnyü de ugyan akkor baszo erös is nagyobn megszerettem az elmult 220km alatt! Most vasárnap is lehet csapatunk egyet janikával ha tudtok gyertek minél többen szerintem!
A legjobb választás uram!
Haho embörök!

Hát jah egybö halálozunk ám nah de ez van! Andris te meg csak ésszel csapassál má igy erdély elött nem lenne jó ha nem jönnél! Akko nem lenne kivel röhögni majd janikán miko zakozik majd mi jól kárörvendünk! Jah amugy én egy ec300assal megyek veletek!