amúgy jöttünk haza reggel....lehet csak féltek vagy nem tudom de így 6 felé sokan elindultunk sok sok speedes is, nem azért hogy fényezzem magam de kurvajól jöttem a Mátrában! ez a kis gép 120ig olyat megy hogy nem fog meg senki meg esőgumik vannak fent,azok is elég szépet fognak....csak 1x voltam korlát közelben de az saját hibám miatt,ott jó lett volna ha picit többet bír a gumi
nene. kurvajó kis gép 5-6 litert eszik,most már egész jól sikerül indítanom is mert ugye az önindító az luxus...fékek brutálisak,akrapovictól van egy icipici hangja is... meg hát van hozzá olajos kuplung meg sok sok zsír új gyári cumó meg másik fejidom meg stb csak még meg kell oldani hogy korlátozott legyen
milyen piros? miva? most értem haza Sirokról bázze 6kor indultunk...egész jól megy a kicsike de van vmi gáz a futóművel 120 felett ráz,ha megfogom akkor jó 140ig onnan megint tré...majd megy szervízbe amúgy 155 körül mentem vele,még ment volna...
hozott,egy Yamaha yz 125-öt(2003-as és az is ilyen 500 körül van) +meg hozott husaberget,husqvarnát,de ezek már régebbiek,meg hozott egy ducattit,a többit azt uinkább alkatrésznek hozta!
meg nezztem meg oldotam csak picit kellet gondolkodni nem rossz gep de egyben vigyazni is kell mert olaszok elleg szepen ki nyirjak a vassakat ambar olcsobb alkatreszek miat szervizelve cserelve vannak ellhasznalodot dolgok
Húúúúúh,most értem haza,kipróbáltam,nagyon f*sza a gép....!
mondjuk a kuplung valószínű levegős,meg a váltóba kikell cserélni az olajat,de különben fain!
A srác olaszórszágból hozta (13motort hozott haza,s ezt csak "rásózták") ,aztse tudta nagyon h mi az a gasgas....... Szóval lehet h 400ért elis hozzuk.(sztem jóvétel lenne...!)
Így első ránézésre nem olyan rossz! Sőt! De azért látni kellene! Az ár az teljesen jó, még akkor is ha egy kis minimális javítást kell rajta végezni! (ez azt jelenti, hogy szerintem még akkor is megéri ha kb. ráköltesz úgy 100.000.-forintot!
De mindenféleképp látni kellene!
Gyurika? Ez a Tiéd? Váooooo! Gratulálok csak óvattal és tisztelettel a vas iránt
Ja, amúgy már megrendeltem neked a piros festéket a motorhoz! Ajándékba fogod kapni!
ezért meg fognak ölni ha visszajönnek a fiúk
de amúgy gratulálok és óvatosan menjél mint a marha.......
elkezdődött motoros törzsfejlődésed előbb utóbb mindenkinek ktm-je lesz
Jani megtudod nekem mondani h körülbelűl egy 2002-es gg200-nak mennyi az ára..?
mondjuk a kuplung valószínű levegős,meg a váltóba kikell cserélni az olajat,de különben fain!
A srác olaszórszágból hozta (13motort hozott haza,s ezt csak "rásózták") ,aztse tudta nagyon h mi az a gasgas....... Szóval lehet h 400ért elis hozzuk.(sztem jóvétel lenne...!)
Áldott GasGas hon!
Gyurika, megöllek, Supersrác, alaposan nézd át a kicsikét!
De mindenféleképp látni kellene!
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/151025
Jani vélemény?(vagy valaki..?)
Ja, amúgy már megrendeltem neked a piros festéket a motorhoz! Ajándékba fogod kapni!
de amúgy gratulálok és óvatosan menjél mint a marha.......
elkezdődött motoros törzsfejlődésed előbb utóbb mindenkinek ktm-je lesz