Zoo, ha már teliélvezték a kurva száját, kár óbégatnia hogy nem akar szopni...
Most már mindegy, sajnos lekaptak azok a gecik....
Te, és ha lejárt a 30 nap, akkor nincs valami elévülés?
ja, bocs...azt hittem a méretére gondolsz...
Naés ha az új 18, akkor egy 85-90%-os nem ér meg négyezret?
Azt meg ne vedd hogy a KTMbudapestnél 2000-ért adják a használt gumit...már csak azért sem, mert amit én vettem tőlük, jó ha 50%-os volt...kb 4 mm-es bütykökkel...tartott kb 2 hétig...úgy hogy 2x mentem vele...
atis38 ! tegnap járt le a 30 nap .........elméletileg idáig kellett volna megszólítani benneteket a balhé miatt ........
a haveromat se szólították meg...............veled mi van ? tudsz valami újat ?
csak én szopok a becsületes bukósisakos/világítós/jogosítványos/ felhelyezettrendszámos / műszakis/ biztosításos/súlyadós/égőkészletes/e.ü.csomagos/sisakos/nem ittas/ szabályos motoros aki tiltótábla híjján bekanyarodott a földútra rendeltetésszerűen használni a motorkerékpárját ? /jó kicsit eltévedtünk ami megint nem tilos és csak 200 méter volt/ de kifelé akartunk jönni mikor megtámadtak erőszakkal!/
értem én,nem is maga az injektor zavar,csak az,hogy a számítógépes hangolás kevés helyen valósítható meg.Gondolom a program sem mindegy,nem leget egy hondaszervizes számítógéppel belőni.
Gondolom ugyanúgy van mint az autóknál,(ahoz értek mert a Láng Kft-nél dolgozom) minden autótípushoz más beállítású gép kell.
csak húzalak,nem gondoltam komolyan
persze hogy megéri 4 ropiért
kis butus
az volna jó ha ők megúsznák......remélem a 30 nappal sikerült nekik !
Most már mindegy, sajnos lekaptak azok a gecik....
Te, és ha lejárt a 30 nap, akkor nincs valami elévülés?
Naés ha az új 18, akkor egy 85-90%-os nem ér meg négyezret?
Azt meg ne vedd hogy a KTMbudapestnél 2000-ért adják a használt gumit...már csak azért sem, mert amit én vettem tőlük, jó ha 50%-os volt...kb 4 mm-es bütykökkel...tartott kb 2 hétig...úgy hogy 2x mentem vele...
jogi esetek
atis38 ! tegnap járt le a 30 nap .........elméletileg idáig kellett volna megszólítani benneteket a balhé miatt ........
a haveromat se szólították meg...............veled mi van ? tudsz valami újat ?
csak én szopok a becsületes bukósisakos/világítós/jogosítványos/ felhelyezettrendszámos / műszakis/ biztosításos/súlyadós/égőkészletes/e.ü.csomagos/sisakos/nem ittas/ szabályos motoros aki tiltótábla híjján bekanyarodott a földútra rendeltetésszerűen használni a motorkerékpárját ? /jó kicsit eltévedtünk ami megint nem tilos és csak 200 méter volt/ de kifelé akartunk jönni mikor megtámadtak erőszakkal!/
Jó munkát !
Jó munkát! ! !
Megyek dolgozni, jók legyetek!
(bár akkor nincs mibe építeni)
De csak egy Ferink van! Ő keni-vágja a Gasgas minden rezdülését!
Gondolom ugyanúgy van mint az autóknál,(ahoz értek mert a Láng Kft-nél dolgozom) minden autótípushoz más beállítású gép kell.
Ennyi baj volt velük összesen. . .
Előre is köszi.