Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

késő....felírtalak a halállistámra, Zoo és Gemes mellé....
hülyeeeeeee
csak húzalak,nem gondoltam komolyan
persze hogy megéri 4 ropiért
kis butus
nem én bevállalom egyedül is ezt a viccet .......
az volna jó ha ők megúsznák......remélem a 30 nappal sikerült nekik !
Zoo, ha már teliélvezték a kurva száját, kár óbégatnia hogy nem akar szopni...
Most már mindegy, sajnos lekaptak azok a gecik....
Te, és ha lejárt a 30 nap, akkor nincs valami elévülés?
akkor a duplájára fog nőni a KLX értéke....
ja, bocs...azt hittem a méretére gondolsz...
Naés ha az új 18, akkor egy 85-90%-os nem ér meg négyezret?
Azt meg ne vedd hogy a KTMbudapestnél 2000-ért adják a használt gumit...már csak azért sem, mert amit én vettem tőlük, jó ha 50%-os volt...kb 4 mm-es bütykökkel...tartott kb 2 hétig...úgy hogy 2x mentem vele...
tévedsz....2000 óta az összes krosszgép 19-es....csak az endurók maradtak 18-asok
sziasztok! mi a pálya?

jogi esetek

atis38 ! tegnap járt le a 30 nap .........elméletileg idáig kellett volna megszólítani benneteket a balhé miatt ........
a haveromat se szólították meg...............veled mi van ? tudsz valami újat ?

csak én szopok a becsületes bukósisakos/világítós/jogosítványos/ felhelyezettrendszámos / műszakis/ biztosításos/súlyadós/égőkészletes/e.ü.csomagos/sisakos/nem ittas/ szabályos motoros aki tiltótábla híjján bekanyarodott a földútra rendeltetésszerűen használni a motorkerékpárját ? /jó kicsit eltévedtünk ami megint nem tilos és csak 200 méter volt/ de kifelé akartunk jönni mikor megtámadtak erőszakkal!/
Szevasztok Jóemberek!
Neked jó munkát nekem szép álmokat. Na csá csá.
Jó munkát
oksa.

Jó munkát !

Jó munkát! ! !
Megyek dolgozni, jók legyetek!
inkább pucolgatom a porlasztót.
Beszámítom a gépedet 500 Euróért, így csak 100at kell fizetned!
(bár akkor nincs mibe építeni)
Na ki is megyek megnézem miért nem akart menni remélem csak a gyertyát kőpte be.
Sajna csak egy gépen van ez a progi + csatlakozó.
De csak egy Ferink van! Ő keni-vágja a Gasgas minden rezdülését!
mocival egyűtt?
600 euróból kifut. . .
értem én,nem is maga az injektor zavar,csak az,hogy a számítógépes hangolás kevés helyen valósítható meg.Gondolom a program sem mindegy,nem leget egy hondaszervizes számítógéppel belőni.
Gondolom ugyanúgy van mint az autóknál,(ahoz értek mert a Láng Kft-nél dolgozom) minden autótípushoz más beállítású gép kell.
Ja léci mert tegnap kipucoltam a porlasztót meg a gyertyát meg a levegő szűrőt. És reggel meg nem indult ez a mocsok.
mondjam az árát?
Az újnak még az első kerékcsapágy se moccant meg, pedig a régiből ilyenkorra már kibasztam. . .
Ennyi baj volt velük összesen. . .
Akkó kűldj nekem egyet a KLX-re.
Előre is köszi.