Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi van amúgy alvás vazze csaknem elfááradtatok a tegnapi kiránduláson
morgen
atis közben nagynehezen megtaláltam a bowdenkészítőt csak nem nagyon voltam erre.........
Lenesnek grat a gyerekhez (itt is )

Azt a szupertitkos képet nem rakom be
Megjöttem
Péntek este elszállt a modemem és most melóból netezek

Hú wazze nagyon állat volt a Tise
Köszönöm a motorpróbákat (Döme; Superman haverja )

Döme ma be mennék és oda adnám a természetkárosításról készült képeket
ratula Leneséknek,remélem a mama és a baba is jól vannak!
arany...jóreggelt. kurvaélet,nemtudtam aludni
hali
látom jól sikerült az összeroffenés
mi csolnokon voltunk ezdeni egyet...nagyon zsír volt
mentem csá
oké
ok az jó ott szoktunk gyakorolni ha vmikor ráésrsz szólj és mehetünk
elmehetünk motorozni is ..nem lax messze ...kimegyünk tokod fölé ott van hely ..mindent meg lehet ott tanulni ...
egyszer valamikor ha találkoznánk motorzás közben mondhatnál pár trükköt meg vhogy oylan őrülté kell válnom mint ti
szerintetek skyroék hazaértek? vagy ottmaradtak?
hát szerintem öregek szívesen elmondják a trükköket , hogyan pihentetőbb az endurózás.....persze sörözés közben
jól hangzik nekem volna mit fejlődni mert ahogy észrevettem nem nagyon megy ez még nekem de eza sörözés is jól hangzik az megy
pár ilyen edzőtábor aztán neked is lájtos ...csak csinálni kell ...

ja ...nem volna rossz buli .....
skyronak hol vannak a fotói? biztos elvesztették hazafelé a gépet
már akinek lájtos...
egy kétnapos balhé , az se hangzik rosszul
pedig ez lájtos pálya volt mert olyan helyen mertem csak menni ahol nem kell letennem a lábam

meg olyan találkozót is össze lehet hozni , hogy esti sörözés, kaja, pia, dumálgatás meg sex.....
majd legközelebb megyünk többet együtt!
ilyen bika van benned azt segitenünk kellet azon a kis lejtőn felhozni a géped? ....
de délutánra nekem is jobban ment, Leventével mentünk majdnem ugyanazon a vasuti talpfás, keresztbe kidölt fás részen, csak visszafelé vagy mi, baba volt
mikor már mentünk hazafele akkor voltam a legjobb erőben faszán letéptem a kölcsön fiatnak a kilincsét