Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúgy én se voltam jó rájöttem h nem tudok endurozni mi sosem mentünk iylen extrém helyeken de majd most fogunk
és ott hogy lehet beszélgetni?
Tényleg fasza volt az egész.......mondjuk a végén mi még "kicsit" megszivattuk magunkat olyan terepen voltunk,ahol azthittem,hogy az életbe nem jutok ki.....
De muszálly megismételni,mondjuk aug vége?

Döme neked meg nem adtam péééénzt! valahogy megpróbálom majd eljuttatni......,vagy ha legközelebb együtt motorozunk,akkor odaadom!
Persze: andris75
Minden tiszteletem hogy beállt a sok csitri közé és nyomta...
jaja a gas gas előtt 250 es crm volt ami jóval gyengébb mint ez
én csak augusztusban...akkor lesz kész a szörnyeteg...
nálam SOHA nem a szerencsén múlik...
Mondjuk lehet hogy azért nem estem, mert túl rövid idig voltam motoron...
Az igazság az hogy ha már mások megtiszteltek azzal hogy odaadták a drága motorjukat, akkor az a minimum hogy nagyon odafiyelek rá és nem töröm össze.....
Az öreged pedig faszán ment a kihagíás ellenére is!
Uraim!

Nagyon király nap volt a mai!
Így érdemes motorozni, ésszel, odafigyelve és nem marha módjára!
Legközelebb?

Mikor menjünk?
Szerencséd volt. . .
Ja ő volt az, aki dobta a gépet?
megadod skypon a neved?
Ja és köszönöm Ronisnak hogy ÖNMAGÁTÓL odajött és szinte rátuszkolta öncsóróságomat a motorjára!
És Leventének is köszönöm hogy laza ermészetességgel mondta: vidd el egy körre a kis sárga cafkámat!
Ngayon jó volt mindettővel menni...csak már öreg testem elszokott a motorozástól, fél év alatt...megéreztem azt a pár percet is...DE NEM ESTEM EL!
szegény faterom látszik h idén 2x volt motorozni tavaly meg egyáltalán nem
köszi
bocs, írd hogy exhaust pipe....
a várúr megnézi birodalmát...
Írd be hogy "exhaust silencer", válaszd ki az "ebay motors" kategoriát és likk a search-re...
De itt van egy a sok közül:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Az első az jó
zoozee: "Ugorjak vagy ne ugorjak?"
Csak ezek vannak...
Skyro és apuja fényképezetk inkább....én a motorok körül ólálkodtam hogy melyiket tudom meglovasítani....