Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megmutatom majd,hogy milyet szól a kis kocsi... 150 literes a csomagtartóm..70 literes a láda majdnem a fél csomagtartó...durvát szól..hátul masszíroz
Na hol voltam ma?
üdv mindenkinek!

srácok, nagyon jó zenéket találtatok....
Ezek az igazi zenék vazze....örökké élni fognak ezek a számok!
nem van, de rendszámoztatható, Dömééknél leinformálva!
Mekkora zene apám!

Milyen faszántos lenne egyszer kijutni Jamaica-ba! Kurva szar az életül, de mégis beleszarnak a nagyvilágba, és milyen igazuk van.....mi a faszt idegeskednek.....egyszer élünk!
uhh klasszukis zene elektromos gitáron a legjobb párositás
tudsz még ilyesmit?
2 éve voltam szigeten Wrailers-Bob Marley emlékkoncerten..ne tudd meg milyen kurvajó volt Tegnap volt Volton Cypress Hill,csupa oldschool számokat nyomattak,lowrider,jump arround,tequila sunrise stb..durvaság volt
Mizu? Kis tündérkék jól vannak?
Sok sikert Zsolti!
Szia rokon!
Jó olajat öntöttem bele ez 1000% ! és igen teljesen lecseréltem!
http://totalbike.hu/technika/motordoktor/doki0
31202/ ezt próbáltam most meg de hiába csináltam amit irt nem lett jó megpróbálom azt amit irtál remélem jó lessz reménykedek köszönöm a segitséget
Reggeare kattantam rá most nagyon...eddig is imádtam... de így, hogy nagyon kiemeli a láda a basszust,kegyetlen jó
Az bezony nagyon tuti!

De amikor száguldasz a pályán kocsival, na ott még Vivaldi is nagyon ütős!
Rájöttem mi a legnagyobb oltás ... Kocsikáztam, bob marley számok... és üvölt a mélynyomó..kurva jó lájtosan kocsikázni ilyen zenékre isteniiiiiiiiiiii
Hali!

Teljesen lecserélted benne az olajat? Mert ha igen akkor a legegyszerűbb ha először vagy a gravitációra hagytkozva "átfolyatod" az olajat, vagy egy fecskendővel az alsó légtelenítőn át feltöltöd a rendszer szépen lassan és amikor a felül a tartálynál már nem jön bubi akkor kezd el pumpálni majd nyomva tartod és kiengeded a nyomást az alsó légtelenítőn, elzárod és akkor engeded vissza a kart majd újból ez a folyamat és 4-5 ilyen pumpálgatás után már jónak kell lenni!

Egy másik fontos! Megfelelő az betöltött olaj viszkozitása? Olyat töltöttél bele mint amilyet a gyár a féktartály kupakján (vagy mások szerint "kupang" - bocsi Döme ) szóval amit a kupakra írva javasolnak?
sziasztok!
léccives valaki segitsen nekem hogy a féket hogyan légtelenitsem ki?
már egy órája csinálom de nem akar megkeményedni
lehet én csinálok valamit rosszul már else birom képzelni miért nem jó
Szeja Olivér! Régen láttalak!
Szeja Andris bácsi!
Akkor már ketten leszünk ott!
Na nem nagyon akar érkezni az a bizonyos,várva várt hívás...így megyek egy picit pihenni Gépet hagyom még töltögetni...végre jó gyors a netem,4gigás Tök poén ez az új mozilla, van benne helyesírás ellenörző