Milyen faszántos lenne egyszer kijutni Jamaica-ba! Kurva szar az életül, de mégis beleszarnak a nagyvilágba, és milyen igazuk van.....mi a faszt idegeskednek.....egyszer élünk!
2 éve voltam szigeten Wrailers-Bob Marley emlékkoncerten..ne tudd meg milyen kurvajó volt Tegnap volt Volton Cypress Hill,csupa oldschool számokat nyomattak,lowrider,jump arround,tequila sunrise stb..durvaság volt
Jó olajat öntöttem bele ez 1000% ! és igen teljesen lecseréltem!
http://totalbike.hu/technika/motordoktor/doki0
31202/ ezt próbáltam most meg de hiába csináltam amit irt nem lett jó megpróbálom azt amit irtál remélem jó lessz reménykedek köszönöm a segitséget
Rájöttem mi a legnagyobb oltás ... Kocsikáztam, bob marley számok... és üvölt a mélynyomó..kurva jó lájtosan kocsikázni ilyen zenékre isteniiiiiiiiiiii
Teljesen lecserélted benne az olajat? Mert ha igen akkor a legegyszerűbb ha először vagy a gravitációra hagytkozva "átfolyatod" az olajat, vagy egy fecskendővel az alsó légtelenítőn át feltöltöd a rendszer szépen lassan és amikor a felül a tartálynál már nem jön bubi akkor kezd el pumpálni majd nyomva tartod és kiengeded a nyomást az alsó légtelenítőn, elzárod és akkor engeded vissza a kart majd újból ez a folyamat és 4-5 ilyen pumpálgatás után már jónak kell lenni!
Egy másik fontos! Megfelelő az betöltött olaj viszkozitása? Olyat töltöttél bele mint amilyet a gyár a féktartály kupakján (vagy mások szerint "kupang" - bocsi Döme ) szóval amit a kupakra írva javasolnak?
sziasztok!
léccives valaki segitsen nekem hogy a féket hogyan légtelenitsem ki?
már egy órája csinálom de nem akar megkeményedni
lehet én csinálok valamit rosszul már else birom képzelni miért nem jó
Na nem nagyon akar érkezni az a bizonyos,várva várt hívás...így megyek egy picit pihenni Gépet hagyom még töltögetni...végre jó gyors a netem,4gigás Tök poén ez az új mozilla, van benne helyesírás ellenörző
srácok, nagyon jó zenéket találtatok....
Milyen faszántos lenne egyszer kijutni Jamaica-ba! Kurva szar az életül, de mégis beleszarnak a nagyvilágba, és milyen igazuk van.....mi a faszt idegeskednek.....egyszer élünk!
tudsz még ilyesmit?
http://totalbike.hu/technika/motordoktor/doki0
31202/ ezt próbáltam most meg de hiába csináltam amit irt nem lett jó megpróbálom azt amit irtál remélem jó lessz reménykedek köszönöm a segitséget
De amikor száguldasz a pályán kocsival, na ott még Vivaldi is nagyon ütős!
Teljesen lecserélted benne az olajat? Mert ha igen akkor a legegyszerűbb ha először vagy a gravitációra hagytkozva "átfolyatod" az olajat, vagy egy fecskendővel az alsó légtelenítőn át feltöltöd a rendszer szépen lassan és amikor a felül a tartálynál már nem jön bubi akkor kezd el pumpálni majd nyomva tartod és kiengeded a nyomást az alsó légtelenítőn, elzárod és akkor engeded vissza a kart majd újból ez a folyamat és 4-5 ilyen pumpálgatás után már jónak kell lenni!
Egy másik fontos! Megfelelő az betöltött olaj viszkozitása? Olyat töltöttél bele mint amilyet a gyár a féktartály kupakján (vagy mások szerint "kupang" - bocsi Döme ) szóval amit a kupakra írva javasolnak?
léccives valaki segitsen nekem hogy a féket hogyan légtelenitsem ki?
már egy órája csinálom de nem akar megkeményedni
lehet én csinálok valamit rosszul már else birom képzelni miért nem jó