jóestét ..megjöttem mint elveszett gyerek ...
holnap akartok tisére menni? mert az én motorom úgy van vagy 8 hete belökve a sarokba tiszta sárosan meg minden arra már nem volt időm...de mindegy neki mert a gyárban eldőlt a sorsa és terepmotor lett belőle..az meg erre van ha jól tévedek....onnan folytatom vele ahol abbahagytam...
Hellósztok!
zoozee faisst Andris legfőképpen hozzátok lenne 1 kérdésem!de a többiekhez is!
hogy találtam 1 jókis rezót a gépemre HGS annyit tudok róla h az is jó márka de mennyire?
30 000 ft ot kér ére a csávó szerintetek megér annyit?
jah és ez valóban az enyémre való igaz?
köszi a válaszokat
jah és még annyit ha ezt megvenném akkor elöl hgs lenne hátul meg ami most van az a DLR az a kettő együtt hogy működne nem vesztene a teljesítméyéből?
tudok annyit még h a rezó dob rajt sokat!
Akkor, hogy tudatosítsuk:
A holnapi MOTOROZÁS nem GasGas jamboree lesz!
Nem szervezett esemény, hanem teljesen függetlenül motorozunk!
És bárki jöhet márkafüggetlenül!
8kor a szarka utcában, akkor 7kor indulok vecsés cityből, pffff sikerült megint beinni kicsit...
ha ott vagyok csörgök azon a 30-as számon
de ha lehet ne istvánozzunk, vogue-nak hiv mindenki errefelé (vözsu-nak), majd elmesélem ez egy külön story...
bár döme rászokott a pistizésre
Túl vagyok ma 2 esésen, haverokkal elmentünk motorozni, és az eső megkavarta a dolgokat.
holnap akartok tisére menni? mert az én motorom úgy van vagy 8 hete belökve a sarokba tiszta sárosan meg minden arra már nem volt időm...de mindegy neki mert a gyárban eldőlt a sorsa és terepmotor lett belőle..az meg erre van ha jól tévedek....onnan folytatom vele ahol abbahagytam...
most vettük észre hogy a 250 es ben kiégett az izzó holnap úgyis bázis előtt találka tudnánk venni eggyet?
zoozee faisst Andris legfőképpen hozzátok lenne 1 kérdésem!de a többiekhez is!
hogy találtam 1 jókis rezót a gépemre HGS annyit tudok róla h az is jó márka de mennyire?
30 000 ft ot kér ére a csávó szerintetek megér annyit?
jah és ez valóban az enyémre való igaz?
köszi a válaszokat
jah és még annyit ha ezt megvenném akkor elöl hgs lenne hátul meg ami most van az a DLR az a kettő együtt hogy működne nem vesztene a teljesítméyéből?
tudok annyit még h a rezó dob rajt sokat!
A holnapi MOTOROZÁS nem GasGas jamboree lesz!
Nem szervezett esemény, hanem teljesen függetlenül motorozunk!
És bárki jöhet márkafüggetlenül!
ha ott vagyok csörgök azon a 30-as számon
de ha lehet ne istvánozzunk, vogue-nak hiv mindenki errefelé (vözsu-nak), majd elmesélem ez egy külön story...
bár döme rászokott a pistizésre