Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap elkezdem összerakni a szörnyeteget!
Minden meglesz rajta, már csak Zoo atyára várok, beledobom a blokkot...és...gooooooooooooooooo!
janinak igaza volt a nap fele mentünk és kitaláltunk
na jah mókás volt, "most akkor merre is kell innen kijutni?"
azért csak sikerült
mi jót motoroztunk hárman
hella mindenkinek
végre minden ki pakolva...
húúú de ez a mai nap nagy királyság volt, persze csak igy utólag, ott nem mindig ezt mondtam volna
tényleg sűrűbben kéne ilyesmiket betervezni
de egy valamire azért rájöttem, legközelebb ha megyünk valamerre először elmegyek egy kis saját tempós bemelegitőre, és ha elég pozitiv élményt gyüjtöttem csak akkor megyek a zozze-féle vérszopós helyekre
Én asszem nyugvásba megyek át...jóccakát mindenkinek!
na srácok én holnap melózom,szóval szerintem megyek alukálni...kezdek már kimerülni,sok ez a napi 10 óra csaó.
. . .
Amúgy ilyen kuplung meg stb bele jó állapotban van?Rádobod a magurát,léééégyszi
semmit bélám....

mindjárt jövök
Ha Gyurika nem adja, én nagyon szivesen megválok a fekete traktortól! Jó pénzért persze
Ja,köszönöm a pumpát! Anyagiakat,majd lerendezzük,csak mondd hogy mennyit vigyek!
hát nem tudom...most hogy kész,motoroznék vele rendesen...amúgy 700-750alatt nem szívesen válok meg tőle.
az vagy bélám ...rakunk endurókereket a gépedbe......hét eljén biztos kész leszek a lóval....és tényleg verethetsz már....megígérem.....mostmár 100%-ig rajtamn múlik......kellett rá még egy olajpumpa mert levágott belőle a lánc egy szeletet és azt csak akkor vettem észre mikor már a kuplungot tettem volna fel (amúgy hála Istennek ésrevettem) de meglett a pumpád...ez az én ajándékom.....és mivel ott belejuthatott az olajfuratba forgács , szennyeződés ezért teljesen szét kellett szednem a blokkot.....megvan hozzá a cucc már csak összeszerelem és kész......

amúgy nem adod el ?mert komolyan kérdezi egyik haverom
Hát egy picit most beteg lett a kiskecském, de még nem tom mi a gond! majd holnap megműtjük és kiderül! Nem akartam utánna már szenvedtetni mert lesznek még bemutatók és versenyek, nem éri meg kockáztatni az eséseket! Azért volt pár érdekes pillanat amikor felfelé majdnem a tetejénél a kis drágámnak elfogyott az ereje és rá kellett jönnöm, hogy azért mégis csak létezik gravitáció! De ez van, senki sem tökéletes és esni pedig meg kell tanulni!

Zsoltikámra nagyon büszke voltam! Két és fél hónap alatt értem el nála ezt a tudás szintet és szinte a nulláról kezdtük!
érzem én hogy jó volt ez a nap...de tudom hogy én hiányoztam onnan,még akkor is ha csak egy supermotos vagyok hisz azért a család tagja vagyok,elvileg
én is örülök, hogy tudok már gurulgatni motorral szerintem két három hét és merek majd menni is mint az állat

én is örültem jó kis találkozóra sikeredett...mindenki jó arc volt és remélem ti is jól éreztétek magatokat
annyi hiba volt, hogy rövid volt de többször megismételhetjük.....ja és az alagútban nem ért derékig a víz.....köszi mindenkinek
Azért amikor harmadjára is befulladt félúton a felfelében a kis piroska és Márk beszólt hogy: "Á, asszem mégse veszek triált!" akkor valahogy nem tűnt túl őszintének a Jani mosolya

De hogy ne csak a vérszívás legyen, azt el kell mondanom ahogy Zsével azon a két kis "kavicson" elbohóckodtak, azt élmény volt nézni
akkor csak ezért vigyorogtál...
Áruló!
Enyimééé lett a 48000!
Jah, amúgy szasztok!

Én is csak gratulálni tudok mindenkinek! nagyon szépen és fegyelmezetten motorozott mindenki!

Jó volt végre IGAZI TEREPMOTOROSOK közt lenni! Ez a GasGas család összetartó köteléke ami mára teljesen márkafüggetlen lett, de azért a GasGas márka köti össze ezt a szupi kis (bár lassan nem is olyan kicsi) családot!

Szóval, szép nap volt és le a kalappal mindenki teljesítménye előtt, márkától függetlenül!
csak a nap felé
Mi van veled Janikám? Megsütötte a fejedet a nap?