Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bezony, ez is nagy zene volt ám!

És nem is hasonlít rám!
Tuborg sör reklám alatt megy egy zene, annak nemtudja valaki a címét?
Moto Racer 2 ben is benne van a zene (asszem )
hát sajna ez van ma!

Azért van még sok olyan zene amit tök jó újra hallani és mosolyogni mekkorákat bulizutnk rá anno....

húúúú, erre részegen mennyit tomboltam
A férfi énekes hasonlít egy kicsit rád!

ezt nem übereli semmi (legalábbis nálam )
Jani...sajnos most már más korszak van...sajnos...
felpumpálod, benyomva tartod, kilazítod de közben folyamatosan nyomva tartod.....ekkor érezhetően elenged a nyomás a csőben majd vissza csavarod a légtelenítőt, de még mindig nyomva tartod és ha meghúztad a légtelenítőt akkor engedd el a fékkart és kezd előről ezt a folyamatot! A légtelenítőt amikor visszacsavarod akkor nem kell megtépned mivel pár pumpálás után ismételten ki fogod nyitni és ha nagyon meghúzod azzal csak magadnak okozol nehéz pillanatokat!

Szóval, hajrá!
nekem van Bob Marley koncert DVD-m
www.terepmotorosok.hu

Szerelés I
és még egy kérdés a légtelenitő csavart akkor csavarjam ki hogyha:
lenyomtam a fékkart és utána nyissam ki vagy nyissam ki és nyomjam le a fékkart?
mikor meg engedem fel akkor bezárom?
csak mert lehet itt hibázok
és basszus a no good 1994-es zene! Ugyan melyik mai "sláger" lesz ennyi idő múlva is ennyi embert megmozgató zene?

A Bee Gees meg 1977-es! És még ma is mekkora az összes számuk!
Hellló!
Köszi,megkaptam az e-mailt!

Vasárnap 9kor már lesz valaki a tisén?
óóóóóóóóóóóóó az édes kis pufók arcú drágaság! Jövő héten valahogy elmegyek hozzátok mert már nagy Réka, Reni és Andris hiányban szenvedek! Bár vasárnap veled találkozom, de a két szupercsajszival sajna nem!
nem...de én voltam prodigyn szigeten A no good is fasza kis zene nem kis buli volt
itt a bizonyíték:
Ez ugyanaz a kisgyerek aki a Vivaldit is nyomja! Azért tud a srác elég rendesen!

Amúgy űberjó ez is csak nekem olyan zenék kellettek a show-ra amelyeknek van ritmusa a triál motorozáshoz és össze lehet kombinálni a nagy 4-est!

-triál show
-zene
-fénytechnika
-pirotechnika
ilyesmi stilusban eddig ez a best, bár gondolom ismeritek
Nem az lesz hanem egy másik nagyon tuti az Én fiatal diszkós korszakomból! Ennek jobb a ritmusa a motorozáshoz!

mekkorákat tomboltam Én erre anno 10-14 éve!
Gyuri... ez az a video, amit kézikamerával vettek fel és egy csaj szemszögéből látod az egészet?
másik királyság!

Csákó amikor kiugrik az ajtó mögül.......na az valami brutál állat! És azok a belőtt sérók!
én magyarból ott tartok, hogy Belga... de minden mennyiségben,mert tényleg jók
Prodigy-smack my bitch up
Szeja!

Erre a zenére fogom kezdeni a csapattal szeptemberben az Arénában a fedettpályás triál show-t! utánna AC/DC, The Prodigy, Fat Boy Slim.....

Amúgy ez a gyerek amit művel a gitárral, nem gyenge és Vivaldi, hiába már több mint 200 éve komponálta meg a Négy évszakot.....még ma is lehet belőlle nagyon ütős zenét csinálni!