Supermotoval én se nagyon fogok terepezgetni Ja és utassal megyek úgyhogy ha netán sikerülne valakitől kölcsönöznöm terepes motorkerékpárt, ő akkor is maradni fog
morgen nem stimmelt a leltár a végén és nem lett volna nyugodt a lelkem ...bele kellett néznem ...
meg aztán a forgácsot amiket fúrtam faragtam meg a amit a láncszakadás csinált azt valahogy nem kéne bennehagyni mert meghal a blokk...
amúgy nagyon zsír állapotban van a bele....nem gondoltam volna
gyurika láttad beklülről a blokkodat mert , hogy ne legyen egyszerű még be kellett néznem a belsejébe ...pedig már álltam volna ki vele a garázsból inkább.... mindjárt összerakom csak feljöttem feldobnoi pár fotót , hogy nyugodtan aludhass...
Nő: "Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett, elgondolkozva néz fölfelé...Aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jaj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal..."
Férfi: "Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a francba nem esik le?"
szeva Jani! tudnék nektek egy helyet a tatabányai kőbánya területén egy meddő részen amit a bánya főnöke szivesen felajánlana motorozás céljából. sőt gépekkel igény szerint átpakolná és még talán versenyeket is támogatna csak a fiát kéne cserébe edzeni!szerintem triálra alkalmas kb akkora mint a tise nagy gödör része de enduróhoz azért kicsi és a tisétől van kb 4 km-re!
muhaha