Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ébresszél föl mindenkit ne csak engem
felhívjam őket?
én éppen adatbeviltelt folytatok
na mi a pálya?
iszom egy kávét ...és megujjazom magam
mindenki alszik ? éjjel is nappal is alszotok vazze ? hihetetlen
Imááááádlak bejöttem anyuhoz netezni,de megyek is melózni...majd hívj ha úgy van
morgen ,,
Supermotoval én se nagyon fogok terepezgetni Ja és utassal megyek úgyhogy ha netán sikerülne valakitől kölcsönöznöm terepes motorkerékpárt, ő akkor is maradni fog
hali!
nem láttam sehól se... vagyis láttam kertvárosba szállítmányozni
Hívd fel szerintem
nemsokára dobok fel olyan képet amin egybe van
ja ahol már ilyen nagyobb erők vannak és kisméretű csapágyra van hely ott ez a divat
morgen nem stimmelt a leltár a végén és nem lett volna nyugodt a lelkem ...bele kellett néznem ...
meg aztán a forgácsot amiket fúrtam faragtam meg a amit a láncszakadás csinált azt valahogy nem kéne bennehagyni mert meghal a blokk...
amúgy nagyon zsír állapotban van a bele....nem gondoltam volna
najóreggelt. Miért kellett eztet most szétszedni? Nem értem. De köszi a képeket
Hali!a hengergörgős főtengelycsapágyak gyáriak?
na megyek dolgozni
gyurika láttad beklülről a blokkodat mert , hogy ne legyen egyszerű még be kellett néznem a belsejébe ...pedig már álltam volna ki vele a garázsból inkább.... mindjárt összerakom csak feljöttem feldobnoi pár fotót , hogy nyugodtan aludhass...
Csöcs!
Na voltam a telókért! Szecsut nem láttad vmelyik fórumban mostanábab?
Nő: "Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett, elgondolkozva néz fölfelé...Aggódom. Vajon miről gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jaj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal..."

Férfi: "Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a francba nem esik le?"

szia Leves
MyVipet nézegettél mostanában?
szeva Jani! tudnék nektek egy helyet a tatabányai kőbánya területén egy meddő részen amit a bánya főnöke szivesen felajánlana motorozás céljából. sőt gépekkel igény szerint átpakolná és még talán versenyeket is támogatna csak a fiát kéne cserébe edzeni!szerintem triálra alkalmas kb akkora mint a tise nagy gödör része de enduróhoz azért kicsi és a tisétől van kb 4 km-re!
na én is lépek..holnap meló..ha valaki szentendrén járna..hívjon nyugodtan...

csocsi

Ui: valakinek 4gigás zsír új 3.gen ipod nano? boltban 52,nálam fórumos baráti áron 26,gari nélkül.
hali
Na, mára ennyi, holnap reggel!

Aztak...va. . .