Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

pá.

Ronis... Garmin-van vízálló,ütés álló edition is..igaz picit borsos áron,de nagyon fasza.
jól van ...összehajítom a lovad

de most lépek oviba.....aztán szlovákia....és utána kicsit próbálok dolgozni....
tisére meg mindenkinek jönnie kell
csak a garmin.
ha már műszaki cikk,, akkor szerintetek melyik tipus a jo ,és occso gps, vizhatlan legyen motorozáshoz,,,,,
ha meg a motoromról beszélünk,akkor is kivágnak...szal nem tök mindegy? akkor beszéljünk a dzsámboriról hogy motorral megyünk
dehogy vágnak... Lenest kell előkeríteni hogy vegy meg tőlem a touchot,megtaláltam a gari papírját is
kutyaszart én is tudok adni egy pár zsákkal,, csak szolj ha kell,,
akkor mondjál infokat h mi van hozzá,bontatlan doboz e,meddig van gari aztán körbekérdezek.
jól van gyurika majd megbeszéljük mert kivágnak a műszakicikkekkel minket innen
http://www.vatera.hu/uj_0_perc... ... nem fog elmenni 100ért 90ért is nehézkesen.
ez még nem volt használva
minden kutyaszar van...gari is...megkérdem mennyi ideig .....meg mi van még hozzá pontosan
90ért mennek a magyar garisok,dobozzal együtt... 1-2 napot használtak.
Hoppááááá, mit látok a könyöködnél? Csak nem egy GasGas EC 300 Racing Team replica?
mindenki aki mostantol vesz egy gasgas-t kap egy ilyen polot,, döméjim sokasodjunk,,
úúúúúúúúúúúúúúúúú, aztaaaaaaaaaaaaa, de kíííííííírály!

Nekem is kell ilyen szép pizsi felső! Persze nem Döme felírattal!
doboz,gari,tartozékok?
mindenesetre igy elég hiányos a légtelenités cikk,,
döme nagyon király a rucid ....na nem írtad tegnap milyen az új gg515....
vagy még csak kicsit mentél vele?
utánajárok
jajj elfelejtettem mondani , hogy van ismét telefonom...... mert ez a nokia n73 ...tudott mindent de úgy , hogy az már vicc volt
esetleg n95-ös 8gb ha kellene valakinek akkor lepasszolnám......zsír új.... 100 forint környéke kb....
úgy az enyém, hogy belecserélnék két saját készüléket de addig nem akarom elhozni míg nincs rá valaki mert nem kell nekem ...és akkor pénzemhez jutnék....esetleg.... se
Szia Bálint!

Na-na! Tessék oda figyelni! A légtelenítés cikket nem Én írtam, hanem SkYro mester! Neki is van admin joga az oldalhoz, így Ő is tesz fel folyamatosan a saját maga által kreált cikkeket!
peep show,,
szeva döme,