Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasztok!
Ma is ballagás/ok on voltam. . .
Kiscsuka!
Van!
Hozz mintát, hogy tuti legyen!
azok mindig gyanusak,, kis rohadék műzöldek,, vizet prédikálnak aztán meg viskyt isznak,
valami természetvédő
kijeza farok,,?
az miazez? nincs róla link?nekem lehet kéne.
most ezzel a finomsággal nyomulok...hát valami hülyegyerekek agyszüleménye a menüje...
régen ,hogy odavoltunk a nokedlikért aztán rendesen szar ...pedig zsír új
SZiasztok!
Minőségi cuccok jó áron Off-Road Motoros Outlet
semmi ...a bontott cuccal....egy darab szar feszítő műanyag hiányzik csak ...de lehet , hogy benne a blokkban amit idecincáltattam ...elméletileg nemsokára megérkezik....csak azt se tudom hívni
lehozhatod a cuccokat ....és akkor holnap gipszlevétel után nekiállok legózni , hogy jövőhéten verethessél már...
az újak megvannak ....
fele itt fele ott....34 forint....
amúgy mér vagy ilyen telefongyilok?
naja,én voltam.őőő. mi legyen? mert ha kell kitudom vinni még most is.
szia ..reggel te hívtál mikor bekakilt a telóm..ill. akkor még szlovákiában voltam egy pincében és ott nem volt térerőm...aztán hazajöttem és telefonáltam márknak..de téged már nem tudtalak hívni...
06308305751.még akár most is ki tudom vinni...
szewa

gyurika valami telefonszámot majd küldjél rám mert ma délelőtt megint új telefonom kellett, hogy legyen
Zozi,majd hívjál vagy írj smst légyszi h mi a helyzet...mert ha úgy van,fater kitudja dobni holnap a cuccokat
na srácok! Már csak 1 16gigás Ipod touch maradt..bontatlan csomagolás,70pénz!
Döme!
Múltkor elfelejtettem megkérdezni hogy van e feszültség szabályzó vagy fényerő szabályzó vagy mi a neve?
Ha tényleg így lesz - lásd kivel van dolgod - rád hagyom az SC-t...na mintha megérdemelnéd
meghalsz
háj gázos népek,,
Basszus, már rohadtul fel van dagadva a pofám
A nyelvemet még nem érzem de a fogam helye már lüktet rendesen bele se merek gondolni mi lesz itt estére
tudni kéne időpontot,mert akkor szólnék bent,hogy nem megyek dógozni.
na most mivan? itthon vagyok. Zozi nem veszi fel