Ha Én motorozom akkor tényleg motorozom és nem telefonálgatok! Én olyankor már kora reggel kikapcsolom a telefonom! Nem azt figyelem 100 méterenként, hogy keresett-e valaki! Ha meg akarsz nézni minket akkor 11 körül Tokodnál a biciklis pálya utáni katlanban megtalálhatók leszünk!
De telefont senkinél sem találsz bekapcsolva, legalábbis azok között akikkel Én motorozom!
Hát ja, valami hasonló! Szóval ráállunk a mocikra és goo, aztán ha menet közben találunk valami megugorható, megmászható, megszökkelhető valami izét akkor aztat azon nyomban megugorjuk, megmásszuk, megszökkeljük vagy mi!
Szóval csak úgy megyünk, mendegélünk és majd csak találunk valami cuccosokat vagy mi! Szóval, na érted.....
Döme tudja a helyszíneket?
Azért kell egyeztetni mert hoznám a Canont és ahoz ő is kell mert nehogy összetörjem (Bár melletem van akkor is össze tudom, de akkor én akasztom fel magamat )
szevasztok...ma megint 9 óra szopás... de holnap végre szabad leszek...szét motorozom magam..düvillel vagy ktmmel,még kérdéses na szevasztok! jó melót mindenkinek
döme ma megyek emberhez megnézem mi van már vele...majd utána beugrok hozzád.....hár ugrani azért nem de bevánszorgok
ha birodalmi lépegetővel találkozol ne ijedj meg csak én vagyok
hát komolyan mondom mennyire tele a tököm. ...kell néznem házat mert 3 hete eladták amit megakartam venni már lassan fél éve éve ...tegnap mentem , hogy végre megveszem és majdnem elájultam ....
addig töketlenkedtem.....jó mondjuk anyagi okok miatt...töketllendtem meg nem mertem befoglalózni
aztán milyen kicsin múlik...azt se erőltették...bíztam bene meglesz még a putri mire nekem a pénzem aztán tessék kiszoptam a faszt...ááááá
talán ha nem törik el a cipőm akkor megy a pörgés és nem itthon fexek és akkor nem lassulnak be a dolgaim....franc se tudja ..na mindegy...gecire levert a sztori...szomorú vagyok ...majd lesz valahogy olyan még nem volt , hogy nem volt sehogy
mindjárt gyógytornázok egyet...
vagy mérgembe bortfejtek
akkor megkeresem az embereimet, hogy hól is van ez... Tudod a kapcsolatok
Biciklis pálya az nem az Ebszőnyi endurocross ring? (ott is van ilyen biciglis pálya)
De telefont senkinél sem találsz bekapcsolva, legalábbis azok között akikkel Én motorozom!
és akkor viszed magaddal a telefont? Akkor gonosz módón felhívlak
Szóval csak úgy megyünk, mendegélünk és majd csak találunk valami cuccosokat vagy mi! Szóval, na érted.....
v.is nemigazán...
szóval kimentek mondjuk 8kor Dorogra a határba mondjuk és talpon átmentek Tokodra?
Azért kell egyeztetni mert hoznám a Canont és ahoz ő is kell mert nehogy összetörjem (Bár melletem van akkor is össze tudom, de akkor én akasztom fel magamat )
Egyeztetek Vaterral és szólók!
Vasárnap trial szabadedzés Tokod-Dorog-Csolnok környékén!
Oké köszi most néztem meg
Szia SkYro! Küldtem mail-t!
Bicegj Zoozee, várlak!
ha birodalmi lépegetővel találkozol ne ijedj meg csak én vagyok
addig töketlenkedtem.....jó mondjuk anyagi okok miatt...töketllendtem meg nem mertem befoglalózni
aztán milyen kicsin múlik...azt se erőltették...bíztam bene meglesz még a putri mire nekem a pénzem aztán tessék kiszoptam a faszt...ááááá
talán ha nem törik el a cipőm akkor megy a pörgés és nem itthon fexek és akkor nem lassulnak be a dolgaim....franc se tudja ..na mindegy...gecire levert a sztori...szomorú vagyok ...majd lesz valahogy olyan még nem volt , hogy nem volt sehogy
mindjárt gyógytornázok egyet...
vagy mérgembe bortfejtek