Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Reggelt!
hát ha esetleg elkészülsz csüt estig akkor elmegyek érte csüt este de amúgy nem fontos,itt a düvil...elkészülsz vele amikor elkészülsz.
miért te motorral akarsz menni ?
bizony ám épp akartam írni, hogy ez csak a könyvekben szokott ennyire egyszerűen összejönni....
általában trükközni kell ...
ott,,
és érdemes lenne leirni azt is ha már fék légtelenités , hogy vannak olyan rendszerek amikben rendesen meg tud bujni kis levegö, és vákumos légtelenitö cucc nélkűl szinte lehetetlen lelégteleniteni,,, vagy csak szerencsével megy,,
Zozi, az a különbség, hogy te pénteken nem akarsz motorral menni, én viszont szeretnék... namind1

Lenest valaki érje már el,mert mondta hogy lehet kell neki a touch,de már csak 1 van...

Van itt köztetek nagy szivaros? mert van itthon egy vadi új humidor,kb 30 szivar belefér és jó áron...
ilyenkor hajj de jo ha van otthon egy kis triál,,,lehet vele rehabilitálodni rendesen,,
hol légtelenítetek a terepmotorosokon ?
szeva jani,, elfelejtetted beleirni a fék légtelenitésbe, hogy a a légtelenitö csavart a fékkar behuzott állapotában nyissuk meg, mikor nyomás alatt van,

jó nektek r. point meg miegymás

én meg szárítom a lábam ....de ha megszárad
hát a tisei partyra már motorral szeretnék odaférni ....
remélem feledződik a lábam addigra frankón....bár óvatosan tipegek még
Szia Zoozee!

Melózom, közben cikket írok és szervezgetek egy motor tesztet. És nálad?
szeva zoozee, jövö hét R-point ,gyurjá vazzee,, mondjuk a csizma majd összefogja a lábadat, jobb mint a gipsz,,
szia jani ...mi a zsír ?
jól van bicebóca,majd alakul a dolog! de csak óvatosan!
szia ..hát sikerült ...de még nem futok vele.....gyalog szar
a gyógytorna meg crosspályán történik de óvatosan
szia! látom levágták már a gipszedet! tornáztatod rendesen?
pénteken nekem is évzáró...ill. a sok gyerekemnek......lesz káosz biztos
nekem is Pénteken lesz
majd felvigyem neked, ha be ugranék zoozee hoz?
Zozi! Pénteken lesz évzáró... jó lenne oda már az akrával dübörögöni...szóval ha esetleg kedvet kapsz hozzá,nyugodtan rakd össze csüt estig ... se