Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enduro vb.-n már a 2009-es 450-el meg a 300-assal versenyeznek!
naggggyonzsííír
let's go spain!
aha
dzsámbori?
ejj nemsokára julius6
sajna nem mindenki megfáztam de lehet hogy kéne mennem hogy meggyógyuljak
elmész a picsába...
Remélem mindenki motorozik!
Reggelt!
Zoozee! Gratula az új lábadhoz!
Július 6!
Ezek szerint tudsz jönni!
értem
nyergesen vagyok
én ma megyek bamboval délután megyünk kocsival de most mek ki motort mosni majd elszek csá
Micsoda?
rá esett a Rolcsi?

Jobbulást neki holnap látogatunk?
skyro!
jankónak műtik a térdét tegnap elcsúszott és a térdére esett és elszakadt egy térdszallag meg tele van vérrel jól kezdődik nekia nyáriszünet
ok...majd még azé legyél fórumon,mer lehet találunk... meg én is megrendeltem már,900ft cask nem jött meg..szóval nem a pénzen van a hangsúly
igen,korulnezek ha van valakinek akkor csutortokon (azthiszem)viszem!
veterán autó bocsa az OFF ért
Ami az első telóvédőn le van fogatva fékcső az csak azért van ott lefogatva nem h ne mozogjon össze vissza a fékcső nincs annak különös szerepe igaz csak annyi amennyit leírtam?
jah és azt is mondta hogy a feszítő nyomja ezt a valamit. akkor feltételezem hogy a fesíztő oldalán.
MIND A KETTON FUT A LANC,csak kulonboznek egymastol
Zozi tudja én hülye vagyok ehhez. meg van a tok meg a lánckerék. meg kell még valami csík amin fut a lánc.ezt mondta...
az enyemen NISSIN NYEREG VAN
azt hiszem,hogy ez nem forditott telos
a feszito oldalan vagy csak a tulso vezeto....nem mindegy
de az nem feszítő,asszem,hanem valami csík amin fut a lánc,magyarul vezető...nemde Zozi?
elvileg igen,de megnézed a telódat,meg a ktm telóját,lyuk távot mérsz,ha ugyanaz akkor igen... de asszem szabvány mert pl rxen is meg a ktmen is ugyanaz a távolság volt.
van itt tobb,megkerdem a vez.lancfeszitot neked