Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dömeeee! elkezdett szétjönni a kipufogó
Hnap megpróbálok képet csinálni...... az a lényeg,h elkezdett a végébe csörögni vmi....és h ha belenyúlok a kipufogóba,akkor totál mozog benne vmi......
Én nem mondom, hogy baja van, nem láttam a motort, csak úgy hallottam a vázzal, és a felnikkel nem stimmel valami. De inkább nem is mondtam semmit…
Ez nem az enyém..... Nem mondta h mi volt vele a baja,mert egyik haver is kinézte magának?
Jaaa… vagy ez nem a Tied? Ezt nézte meg.
Egyébként SZIA mindenki!
Zozee vmivel jobbanvagy már?
Akkor Ti már találkoztatok.
Davon ezt nézdd meg, így képen jól néz ki......http://www.hasznaltauto.hu/2069567_gas_gas_ec_2003
Rendben, köszi.
Amennyire én ismerem hitelbe nem menne bele, szerintem ha közel azonos árfekvésben (5-700.000), mint amennyit a motorja ér találna egyet, akkor faterjától kérne kölcsön és lecsapna rá. Volt egy 200-ast megnézni valahol, de az áll problémás volt. Mind1 én megtettem amit tehettem.

Erdély előtt beszéltünk valamiről azt megkérdezted? ha nem akkor nem kell de ha megkérdezted akkor holnap?
Nem indul a Skype!
Van hitelezhető, rendszámos 300as.
Ha érdekli, írj, vagy hívjon!
Adatlapomon van telefonszám!
A mostohafaterja nagy GG rajongó, és évekig volt Neki egy 200-as, teljesen beleszeretett. Lehet érdekelné, olyan mint az időjárás, 200 250 300 néha már nem tudom követni.
Azt se tudom milyen árfekvésben gondolkodik, és a gépét is elkellene adnia előtte.
A nevében is köszönöm.
oké
3 perc!
EC300 nem érdelki?
Az túl erős?
ez a nyolcadik utas feje ?
Skype?
Momentán nincs, de amint lesz jelzem!
Sziasztok.
Nem tudtok véletlenül eladó 200-as EC-t? Egy ismerősöm szeretne venni egyet.

Jó Neked Faisst, látom leszedték a gipszet. Hogy van a lábad? Minden oké?
Tanulj pihenni is!
tökmindegy...csak menjünk...
tanulok dolgozni
mindegy de gilera!