Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

....pedig nem is voltam félmeztelenül...
Mondhatsz valamit, mert mikor mentem voltak a boltban, amíg ott voltam meg egyse.....
Feladat:
a.,
Május 1.-ei túristasűrűség mellett Gyurkának hány üveglopót kell eladnia, ha minden 50. üveglopó után 1000 Ft-al nő a bevétele egy új vezérműlánchoz?
b.,
Abban az esetben, ha a láncon kívül kiegyensúlyozótengelyt és vezetőket is cserél Zé, akkor hány százalékkal idegesítőbben fogja tukmálni a túristákra a szuveníreket a nagyobb profit reményében?
c.,
Andris segítségével hány százalékkal nő Gyurka hatásfoka?(Negatív eredmény is elfogadható)

Márk?
Te most ilyesmire készülsz, nem?
nade azért én is beálltam....
Uraim!
Íme az első leleplező fényképek a mi Gyurinkról!
sajnos elmarad az ezévi motorozásom...
Szevasztok!
Sajnos elmarad a debreceni nyitóbuli. . .
hmm az baba, köszi szépen az infót
rá kell szoknom hogy a motorozásokat egy órás kocsikázás előzze meg, mert sajnos az itteni terep hát hogy is mondjam.... elég siralmas
hááát ...
egyesről felmegyünk oda a kis utcákba és a péch antal iskolát megkérdezed hol van ....és elmész a suli fölött lévő focipályán keresztül a motorpályára....oda lehet menni kocsival egészen a helyszínig
okés, amúgy hogy szoktatok ide menni, mármint kocsikat hol lehet lerakni ott?
a monitorodra rajzoltál egy piros ikszet filccel, majd csináltál egy screenshot-ot?
kb. ott van de keresek egy másik térképet és rázoomolok
titkos
de mindjárt bejelölöm
Csaó,
Zoozee be tudnád jelölni nekem egy térképen merre van ez a tise pálya tatabányánál és hogy hogy lehet odajutni?
nemtalálom ..ferlhívtam haveromat ő sem emléxik semmire....szerinte lehet eladta.......de azért megnézi ő is putriját
Okés köszi
ha megtalálom...
találtam vagy tizet de egyik sem az amiről beszéltem ....pont ezért voltam lent a garagéba ..de eddig hiába...keresem ..
...de fényképezős: anno kaptam hozzá egy pajtás gépet is...
Zoozee!
mikor készítesz nekem képet a kipuffról?
jah és 1 árat is mondj légyszives
köszi
az enyém bakelitből van, fekete és kerek tárcsázója van, számokkal...hatótáv: 2 méter...addig ér el a zsinór...