Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen ráugrott a matrica, ugye aki el nem issza, annak fussa rá,,
karbonmintás bot?
megjöttem
üdv
szia hallom megint elintézted magad . remélem azért hamar rendbe jössz .
Sziasztok !

Döme, kellene egy két alkatrész, küldök mailt.
Légyszi szedd össze nekem.
motardozni akarok naaaagyooon,kurva lánc
én is akarnék már...
ma is mentünk egy jót!
oksi...meglátjuk
morgen frimen,
Bélám!

Engem érdekelne az 520-as ha neked nem kell, oks?
na csácsumicsőtészta csokoládéspalacsinta megyek veretni egy rendeset
azon a motoron ami itt van nálam azon nagyobb lánc van szerintem de megmérem neked pontosan mert csak láttam .....
még megvárom hogy mi van a dugómmal,aztán mérlegelek,hogy mire kell költeni.....
520asom van tudtommal...gyári lánckerekekkel fut... Dömééknél 16 az a lánc... én meg tudok egyet 10ért,azért gondoltam hogy esetleg jó lenne
na megyek iszom egyspécit mert nyit a kocsma...
ja majd elfelejtettem mentünk dömével tatabálnára és előttünk ment egy rendőrautónak álcázott futárszolgálatos kocsi....
az volt ráírva...."szállító"
itt a magyar kereskedője........
ja meg irisből is van gyengébb kómárra való meg 50 ezres titánlánc is nitrósturbósgixerblokkoscr500-ra ...nem mindegy melyik ....
méreten belül is van különbség.........neked azért van vastagabb feltéve szerintem mert vastagabból olcsóbb picit a 60 lóerő fölötti mint a vékony kivitel 60 lóerő fülöttije......jó mondjuk az fél kilóval könnyebb lenne de amatőrbe utcára nem baj ha vastagabb és nehezebb...lehet ezért nem tudsz stopizni
de vissza lehet alakítani csak kerekek is kellenek meg minden egyszerre......35-40 ezer között
neked vastagabb lánc van a gépeden ..525 asszem....

jó reggelt arany !
lépek endurózni mindjárt 3 óra múlva...
van 1 fasza iris lánc zsír új,16 helyett 10ért,megvegyem,jóaz nekem nem? annyi,hogy nincs hozzá patent szem...de hát az bármelyik 520as o gyűrűs láncé jó hozzá...és ugye ramaty állapotban van aláncom
lementem szervízelni gépet és a láncspraynél tartottam és ahogy tekertem kereket volt ahol nem volt bütyök lemetélték sziklák.....

hát azt is kellett feldobnom holnapra ...mert holnap már földbe kell kapackodni...
de a láncszett se fog elmenni egy szezont vazze ahogy nézem......agyvírzís 36500-ért
probálok, de ez a szallagosdi nem szokott olyan tul gyorsan helyre jönni,,, hogy baszná meg,,, , a multkori ilyennél agyaltam hogy veszek egy komolyabb carbon térdgépet, (astrix.) de azzal meg van egy olyan aggodalmam, hogy hasonlo esetben valaminek engednie kell, és mivel az ráfog kajakra a combra, lehet hogy azt töri el,,,,