ja meg irisből is van gyengébb kómárra való meg 50 ezres titánlánc is nitrósturbósgixerblokkoscr500-ra ...nem mindegy melyik ....
méreten belül is van különbség.........neked azért van vastagabb feltéve szerintem mert vastagabból olcsóbb picit a 60 lóerő fölötti mint a vékony kivitel 60 lóerő fülöttije......jó mondjuk az fél kilóval könnyebb lenne de amatőrbe utcára nem baj ha vastagabb és nehezebb...lehet ezért nem tudsz stopizni
van 1 fasza iris lánc zsír új,16 helyett 10ért,megvegyem,jóaz nekem nem? annyi,hogy nincs hozzá patent szem...de hát az bármelyik 520as o gyűrűs láncé jó hozzá...és ugye ramaty állapotban van aláncom
lementem szervízelni gépet és a láncspraynél tartottam és ahogy tekertem kereket volt ahol nem volt bütyök lemetélték sziklák.....
hát azt is kellett feldobnom holnapra ...mert holnap már földbe kell kapackodni...
de a láncszett se fog elmenni egy szezont vazze ahogy nézem......agyvírzís 36500-ért
probálok, de ez a szallagosdi nem szokott olyan tul gyorsan helyre jönni,,, hogy baszná meg,,, , a multkori ilyennél agyaltam hogy veszek egy komolyabb carbon térdgépet, (astrix.) de azzal meg van egy olyan aggodalmam, hogy hasonlo esetben valaminek engednie kell, és mivel az ráfog kajakra a combra, lehet hogy azt töri el,,,,
üdv
Döme, kellene egy két alkatrész, küldök mailt.
Légyszi szedd össze nekem.
Engem érdekelne az 520-as ha neked nem kell, oks?
az volt ráírva...."szállító"
méreten belül is van különbség.........neked azért van vastagabb feltéve szerintem mert vastagabból olcsóbb picit a 60 lóerő fölötti mint a vékony kivitel 60 lóerő fülöttije......jó mondjuk az fél kilóval könnyebb lenne de amatőrbe utcára nem baj ha vastagabb és nehezebb...lehet ezért nem tudsz stopizni
jó reggelt arany !
lépek endurózni mindjárt 3 óra múlva...
hát azt is kellett feldobnom holnapra ...mert holnap már földbe kell kapackodni...
de a láncszett se fog elmenni egy szezont vazze ahogy nézem......agyvírzís 36500-ért