Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Itt is kezdődik a haccacáré!
Vadászidény motorosokra. . .
majd valamikor elmehetnénk a Döméékkel ott a környékükön ugy is hivott már minket. bár gondolom te messzeebre gondolsz
majd legközelebb....majd úgyis megyek felétek....
bár szivem szerint elhuznék innen valahová, messzebbre gurulni, már unom a bakonyt, egy kicsit,,,,
Pedig jöhettél volna!
Vártunk!
Döme, Jani, bocs hogy nem voltam majálisozni...hja, ember tervez.....
okés rendben van . de szerintem ugyis jön majd velünk megint a Tibi is . majd csörgünk akkor
holnap lemegyek...
Jó kirándulást!
Hagyunk Neked is hegyeket!
ákos megyek holnap is ,meg vasárnap is, de hogy merre megyek azt nem tudom, csörögjetek a zsoltival és találkozunk valahol,
szép estét, de jo volt a mai gurulás is, a legjobb egyedűl, sosem kell várni senkire,,
na hát megy a meló... most értem haza,ha így folytatom akkor cserélünk dugót Zozi Csinálj egy kalkulációt légyszi, hogy mi az ami tutira kell és mennyi lenne hozzá a dugó...aztán megdumcsizzuk
Zoozee!
ha megkérhetlek akkor ma csinálj a kipuffról képet légyszives!
meg jó lenne ha 1 árat is írnál!
köszi
hali Bálint vasárnap merre motorozol ? a Múltkor sikerült elkerülnünk egymást de remélem most nem lesz ilyen.
Itt vagyok!
annyira nem vészes,nekem nincs vele bajom..nem is olyan vészes meló...csak mondjuk 9-10 óra. reggel f9től f7ig kb... 5 az alap fizu, ha 100 a forgalom akkor 6 ha 150 akkor 7 ha 200 akkor 8 és így tovább...de az 5 az mindig meg van...és igazából így annyit csinálok,hogy kipakolok reggel,aztán meg beszélgetek a turistákkal...este meg bepakolok. amúgy ha valaki akar jönni,kell még ember......
nem néztél meg
na öltözök...
nagyon beteg vagyok amúgy ...köhögök, fáj a torkom, talán picit lázas is vagyok....
csak jót tehet a tise

csákány béláim
hát még nem mert tegnap estig ballagáson voltunk italozás dínom dánom kaja pia szimfónia.....
látjátok például ezért is nem volna szabad nőkkel szóbaállnunk
de még sorolhatnám még miért nem

amúgy morgen.......aki bújt aki nem mindjárt megyek a tisére
AranYka az enyém
superman itt vagy?
najóéjt,szewasztok
zoozee ,sajna nem tudok elmenni,mert kell a csajomnak az auto, ugyhogy marad az itteni környék, bár holnapra esöket mond, és a tise pálya igen jo lehet esöben,,,
Zoozee!
csináltál képet a kipuffról?