Unleashed megvan, már végig is toltam...
Mé' van az hogy rámegyek a linkre, rákattintok a "free" letöltésre, erre bejön egy ablak hogy hogy kívánok fizetni?
Ja, kérem...ez a márketing!
zoozee,-tol fűgg ha jönnek romcsiba velem akkor pénteken ugy is felmegyek értűk, oda, és akkor felmennék elöbb, de még mindig nem szoltak vissza hogy most jo vagy sem,
viszont ha mennék akkor motort nem viszek, az baj,,,?
Igaz Karcsi mindig emlékezetes versenyt szokott ott rendezni!
És a tavalyi volt a legemlékezetesebb számomra! Bár idén nem tudok majd dublázni Most ez van, 1998-óta most először nem indulok a híres százhalombattai versenyen
Mé' van az hogy rámegyek a linkre, rákattintok a "free" letöltésre, erre bejön egy ablak hogy hogy kívánok fizetni?
Ja, kérem...ez a márketing!
Bár neked nincs olyan nagy szükséged rá a triálnál mint mondjuk a Papp Lacinak
Csók a családnak!
Te Andris, remélem csak a jókedved miatt írsz ilyen szépeket és nem hajlottál rossz irányba?
Tudom, azt mondják, hogy tiszteljük a másságot, de ne a legjobb Barátomnál!
Dobtam mail-t, megkaptad?
GEN-akármi a rendszámotok a személygépjárművön? Ha igen, akkor én engedtem ki anyut az utcából reggel. De volt már régebben is.
Ma kora este 18.30-kor Eurosport2 szabadtéri triál világbajnokság első fordulójáról összafoglaló fél órában!
De a tanuláshoz a motor is kell ám és kíváncsi vagyok a motorod beállításaira is! (karok, kormány, első-hátsó telók, súlypont beállítás, gumik......)
viszont ha mennék akkor motort nem viszek, az baj,,,?
Péntek?
Igaz Karcsi mindig emlékezetes versenyt szokott ott rendezni!
És a tavalyi volt a legemlékezetesebb számomra! Bár idén nem tudok majd dublázni Most ez van, 1998-óta most először nem indulok a híres százhalombattai versenyen
De majd jövőre