Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úúúúúúú de,haraxom mint álllat
Dávidom, Te is itt vagy velünk és ne haragudj meg rám, de abban a fotóalbumban azt szeretném megmutatni mindenkinek, hogy a GasGas név mennyire össze tudja hozni a tulajokat!

természetesen Te is a család része vagy és ennek nagyon örülök de azokat a képeket szeretném megmutatni a nagyérdeműnek ahol a GasGas tulajok szabadon, élvezettel, jókedvel, verejtékkel, szenvedéssel vannak együtt mind a motorukkal, mind pedig a társasággal!

Ez egy GasGas fotómontázs!

A Zoozee azért került fel mert (és most nem csak saját véleményt mondok) rengeteget tett a márka népszerűsítésében!
Igaz nincs GasGas motorja, de ugye tévedni emberi dolog!

remélem azért nincs harag Dávid! Ugyanúgy szeretünk és örülünk, hogy Te is itt vagy velünk és átérzed velünk együtt a GasGas család összetartó erejét!
Talán tévedtem volna?

Szerintem Te is a család szerves része vagy!
rám meg nem
csak óvattal mert nagyon gyorsan tud kellemetlen meglepetést okozni egy triálmotor!
köszönöm, hogy gondoltál rám mint gg családtag
Biztos jó helye lesz, tudod ö elfelejt mindent ( téged) és elveszük egy más szüzességét!
finni alig várom a kecses kis seggét szét tudjam hajtani! bruuuu bruuu bruuuu nyami nyami nyami
Menek fürdeni az új hatalmas kádamba!

utána jövök!
Én annak örülnék ha jó helyre kerülne! Nálad jó sora lesz!

A tavaly előtti motorom is jó kezekbe került, a Csongor mesterhez!
Na szasztok meg gyüttem a kiállitásrúl, faxa volt!

Jana van egy kicsi rossz hirem számodra, lehet a szerelmed(motorod) az enyém lesz , kedden kiderül minden! de igérem ha enyém lesz kegyessen fogok vele bánni!
Alig várom a keddet! ha nem sikerül akkor meg a Szatyinátol megveszem a 300-as mocit.
Mindegy a lényeg hogy Májusra már lesz triálom! Mindenképpen!
szpáj mester
mikor kerül el tőlem az olaj?
vagy adjam másnak?
első kép=szpáj mester! amusz sziasztok
gyuri,próbáld a kuplungot 5 ujjal fogni
ööö még passz
lol ezen a képen 2 GG is van
hali!
holnap mikor mész?
hello Faisst...meg mindenki
vagy vanmég MZ teló
az erősebb