Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na lépek oviba
sziasztok !
össze ne vesszetek faszságokon....főleg ok nélkül mert az már teljesen értelmetlen lenne...inkább őrizzük a barátságot
mindenki jófej és kész ....mert agyonverlek benneteket

amúgy lenes tegnap itt volt nálam és pont gyurika lova volt porondon szerelésileg..... látta blokkot jelenlegi állapotában és csak ennek fényében mondta gyurikának , hogy a 10.000 km-t nem tudja idénre megígérni meg szavatolni így.......( de nincs kizárva , hogy elmegy ) mert összességében most annyira nem rossz , hogy mindent eldobáljunk belőle eszetlenül.....ezért ezt a szezont ki kéne húzni vele persze figyelő szemek mellett , hogy ne csak vásárlás legyen első.......és évvégén megvizsgáljuk merre haladt előre az állapota és akkor esetleg megfontolunk egy nagyobb reparálást ....

ja és abban igaza van messzemenőleg , hogy emberek fáradt hatodik dugójukat kidobják és ugyanolyan fáradt első hajtókarjukra spórolásból azért ráteszik a hetediket ...és ezt már általában az új dugó szétb@ssza
mindjárt nem is spórolás
....Igazad van! Ezennel be is felyeztem a szarakodást!
csokkoládés tészta
na lépek Komáromba, megyünk a sulival...Zozi vigyázz,még a végén meglátogatlak
Jóreggelt!
Igazad van Márk, de én nem szólok bele.Mivel én nem tudom mi volt régen! Szombaton ki jön mocc showra?
Reggelt!

Ebben igazad van, de te még nem tévedtél soha? "féknyerged"

Na mindegy csak már unalmas a kettőtök között zajló szarság, meg nekem sem jó mert én közötetek vok és tudod ha ezt harapom ez fáj ha azt akkor meg az fáj. Inkább jobb lenne együtt mocizni dumcsizni szerelgetni mint régen! Nem pedig ebben én vok jobb abban te stb... de hát értitek ti , hogy én mirölbeszélek!
reggelit. Most ne kezdjünk el vitázni... ki van a motorom,ennyi. elmegy még x km-t,remélem idén kibírja,télen szét kell borítani,más megoldás nincs
....erről annyit!
....csere....bocs!
mennyibe is került a quadod vezérlés beállitása vez-lánc csara után?
4-ből 3 - szor
Na sziasztok! meggyüttem Németből! holnap go a kiállitásra!
Ati ne fikázd a Zsoltit mert igen is ügyes és jó szerelő, hibázni meg mindenki hibázik! ( aki dolgozik, vagy csinál valamit) Tehát én nem tudok hibázni! de ez én vagyok!
nem te sétáltál fel-alá a KTM-el?
Azért én a te véleményedre adnék!.....A lenes tényleg ügyes és sok mindenhez ért de nem a motorokhoz!Mivel a Beer motorját is dugó cserével kezelte volna addig amig nem szoltam,hogy a tünetek főtengely csapágy esetleg halytókar gondal fűszerezve lehet a probléma!
Hát gondolhatod hogy nekem is úgy hiányzott ez a kiadás mint zsebből a szar...de mondjuk ha azt veszed hogy csak 70e km-ként kell cserélni, akkor annyira azért nem rossz...szerintem
Jani,sajnos az sose gyogyol meg!Egy hasonlo esés ....és ott a toloverda az út végén!
nem sok ez egy kicsit?
Nem tőletek vette meg az utolsó vastag belsőt a Szatyina Gabi?Sajnos az Endurocic(Enikő)nem lehetett ott de nyár elejéig meg egyeztethetünk!
Az enyémben a másfél évvel ezelőtti felújításkor nem lett se hajtókar se vezérműlánc cserélve és majdnem 20e-t mentem vele szeptemberig.
hajtókar 64382
főtengelycsapágy 2x12100
főtengelyszimmering 2x2300
vezérműlánc 13881
Ezek tavaly szeptemberi árak és 625-öséi...de sztem a tiedhez se olcsóbbak a cuccok...
Nya, menek Én is, holnap meló!

Szép estét Mindenkinek!
én is lépek...szevasztok
ment a válasz és léptem is...további szép estét srácok byby
megnéztük!