Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nem mész vele sokat talán 2-3 hónapig is elmegy de a vezérmüláncodat is ki kell majd cserélni,meg lehet a hajtókart is úgyhogy gyüjtögess!
Ezt annyira utálom....más bénázik az úton és ha kifogsz egyet akkor megbuktatnak még ha nem is te bénáztál! Nem egy példát tudok
ja hát ezt a szezont mondjuk tavasztól őszig még ezzel a dugóval nyomod...
úgyis sokat leszel kórházban és addig nem kopik.....
paráztam,na. a hülye kurva meg mit szaladgál az úton? ha elütöttem volna, akkor is én lettem volna a szabályos
hogy lehettek ilyen gonoszok
mit értesz azalatt h dugó csere köv szezon ez mit jelent nagy távlatokban? mert az h szezon,az igen tág fogalom amúgy arra gondoltam hogy majd ősszel-télen,ha már vége a motorozásnak...
elütötte
sziasztok emberek.
ha a gerincem is úgy akarja indulok az e.c. bajnokságban is
Szasz Gyurika!

Mi a fenét csináltál azzal a gyalogossal a vizsgán? A csajok szoktak így vizsgázni! (az elmélet mindegyiknek megy elsőre, de a forgalomban.......)

Tisztelet a kivételnek!
ja vágom csak nem voltál itt
szereltem én is ma egész nap szemétrakás motorokat .........most jöttem

szíjjelvágtam tiédet is .... mégjobban......... ezért nem ráfelé szereltem dolgokat hanem lefelé
lenn a hengerfej róla......
csak fotókat nem csináltam de reggel dobok fel párat...(bár lenes látta kérdezd hátha elmeséli )
na az a helyzet , hogy nem cserélünk dugót de következő szezonra cserélheted....
szívószelepek elengedik nyomást ....holnap kiszedem őket megnézem mit kell csinálni velük...
feltöltöttem benzinnel és átengedi azt..
lehet elég becsiszolni de nem kizárt egy cserebere sem....
kipufogók jók
Nélküled meg sem rendezünk semmit!

Amúgy is meg kell, hogy védd a tavalyi győzelmed!
nagyon gyorsan meg fogtok öregedni!
szasz Fater
én is mehetek?
hmmmmmm, könnyítettem
Ohhh,az király lenne.....,remélem minnél hamarabb,mert már nagyon mennék
Mikor nem lehetett?

Na jó, a "GasGas Kalandtúra Erdélybe" az tényleg csak GasGas-oknak van csinálva és lesz egy-két házi versengés!

De azon kívül mindenhova jöhet mindenki akármilyen motorkával és indulhat is!
Estét!
Jani, ez nagyon jó ötlet! Mit takarna a suli?
Mit csinálhatott a piszuárnál
lehet szóval, írtam neked hogy nem betennem hanem betenned...
szia jani
lehet menni kátéemmel is?
Szia Zoozee!
Sok-sok meglepetés motorozás készületeit kezdtük el szervezgetni!

A GasGas név fényében fogunk több bulit is megrendezni! De akkor az igazi nagy szám minden, ha a már kész terveket tesszük közzé!

Csak pár szóban:

-Lesz több külföldi túra szervezve (ezek folyamatosak lesznek)
-több baráti találkozó az ország több pontján
-sulit indítunk
-egy teljesen újfajta versenyt is fogunk rendezni ahol a papírformák is felborulhatnak, mert nem csak a gyorsaságra és technikai tudásra megyünk rá hanem sok-sok egyéb érdekes feladat is be lesz iktatva! (nem lesz könnyű az biztos mondhatom)

és még jó pár olyan dolog aminek fogtok örülni!