Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos jól megy de itt mindegyik képen áll. .
Hát most így nemigazán.......énis a neten találtam a motorom; olaszországból lett behozva és egy olyan srác hozta be,aki hozott 12motort(mind utcai) és csak ezvolt endúró. egyáltalán nem értett hozzá,nemis hallot még erről a márkáról....amikor megvette azthitte hogy 125-ös és csak itthon tudta meg h 200as......és akkor így mondott rá egy tökjó árat,amiért nemlehetett otthagyni...
Nah jó, már tényleg lépek jók legyek!Bye!
beergabiról ezeket találtam
Te nem tudsz vmi használt mocit?
Hát nemigazán sajna....sóskút,érd,budaörs,s nagyon ritkán tatabánya
Te szoktál erre fele mocizni?Hring , Fót, Gödöllő , stb...
Nah akkor csak gratula neki,mert amennyit láttam a versenyből,ott még a mezőny elejében volt!
Ugyan olyannal megyek énis.....-csak egy szó van rá: kúúúúúúúúúrva jó (bocsi ez 2)
Ha majd valamikor errefelé jársz,akkor szóljál aztán kipróbálod!
És apudat meg csak fűzdd,nekem se volt könnyű szülés,de csakösszejött
Haligali............
volt**
De reménykedek, hogy meglesz még ebben a szezonban!Már nagyon vágyok egy kis mocizásra!
Tudod, olt az a srága EC amit felrakott Döme, arra fűzöm apumat.Nah, további jó fórumozást nektek, én megyek aludni, mert fáradt vagyok!Sziasztok, előre is jóéjt!
őt láttad...... indult
Hát, majd a nagytarcsaira megyek! Az a baj, hogy sehogy!Nagyon szeretnék egyet, de ugye sajnos nem rajtam múlik, pedig ezerrel fűzöm apumat!
Hát bánhatod is,mert nagyon nagy buli volt (igaz h nemtudom h a kiálítás milyen volt,mert még nemvoltam......)

És amúgy motor ügyben hogy állsz?lesz gasgas?
Már bánom h nem oda mentem!
Sziasztok!
Szerintem nagyon nagyon überkirály volt sóskút....(harmadosztályban még indulni is szerettem volna,csak lekéstem.... )
Az látezik h "beer gabi" indult?mert mintha őt láttam volna...!
Hát, nem nagyon! Szeritem a tavalyi jobb vol! Ez olyan semmilyen volt, meg sokan is voltak, pedig nyitásra mentünk.
én még csütörtökön
volt valami ujdonság ?
szelepet csiszolni olajjal összekevert biztositék porral szoktak
és egymáshoz csiszolod a kettőt
amit csiszpapirral nem lehet
Estét!
Én voltam, te?
szevasztok..zozi béla valamit firkálj már erröl a szelepcsiszolo porrol
én azt hittem ala natur smirgli -
megméregettem az enyémet:belső85,6mm,külső átmérő:108.7mm,vastagság:40
ez az eltérés mennyire mérvadó?
Ja és mennyiért adnád,ha adhatod?