Hali!
Andris megkaptad a levelemet a PS2 chippeléssel kapcsolatban? Nekem ma laza napom volt, 11 kor végeztem, ilyen elő március 15. t tartottunk és városnézésen voltunk!
nos atis!a beer motorján nem azért cseréltem a csapágyat mert te mondtad hanem azért mert egyedül is rájöttem! arrol volt szó hogy a beernek nincs pénze ekkora felújitásra. de mondtam neki hogy majd szétszedés közben kiderül?te amikor tanácsot adtál kéretlenül a motor szét sem volt szedve csak a henger volt lent.a márk vezérműlánca pedig jelen volt de a nyúlott lánchoz lett állitva eredetileg a tuning vezérműtengely és azt csak kisérletezéssel lehetett beállitani amire csak az eredetileg átalakitást végző ember emlékezett ez pedig nem én voltam.én ilyen lánccserét elvégeztem elötte kb 8 -szor de a gyári alkatrészekkel sosem volt baj.ha jól tudom te amig a műhelyedet csináltad egyszer szedtél szét vezérlést(crf 450)akkor is a segitségemet kérted!nekem motor és autószerelői vizsgám van a mit nem okj-s tanfolyamon végeztem hanem iskolában!de mint tudjuk a papir mindegy.én még sosem tettem forditva be fékbetétet sem dugattyút a márk gépén szerintem nem olyan nagyot hibáztam mert azt mindeki beszopta volna aki a gyári jelre teszi a vezérlést mert az úgy ezek szerint nem működik. most miután a srác átállitotta a tengelyen a lánckereket érdekes módon elsőre jó lett!
Jó lenne találkozni veletek! A párom már látta Enikőt motorozni(szerinte is nagyon ügyes) a tatabányai endurópályán, még tavaly. Jól tudjuk, hogy nem lehet már ott mocizni?
vagy macskakő?