Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

molothow koktél volt nálatok?
vagy macskakő?
Hali!
Andris megkaptad a levelemet a PS2 chippeléssel kapcsolatban? Nekem ma laza napom volt, 11 kor végeztem, ilyen elő március 15. t tartottunk és városnézésen voltunk!
Hűha!Forr a hangulat!
Na, szerintem az az igazi májsztró, aki összerakja az én vasamat, egy rekesz sörért!
szép délutánt,,
!
de igazad van atis én nem vagyok szerelő de akkor miért engem hív mindenki és nem téged?Mester
nos atis!a beer motorján nem azért cseréltem a csapágyat mert te mondtad hanem azért mert egyedül is rájöttem! arrol volt szó hogy a beernek nincs pénze ekkora felújitásra. de mondtam neki hogy majd szétszedés közben kiderül?te amikor tanácsot adtál kéretlenül a motor szét sem volt szedve csak a henger volt lent.a márk vezérműlánca pedig jelen volt de a nyúlott lánchoz lett állitva eredetileg a tuning vezérműtengely és azt csak kisérletezéssel lehetett beállitani amire csak az eredetileg átalakitást végző ember emlékezett ez pedig nem én voltam.én ilyen lánccserét elvégeztem elötte kb 8 -szor de a gyári alkatrészekkel sosem volt baj.ha jól tudom te amig a műhelyedet csináltad egyszer szedtél szét vezérlést(crf 450)akkor is a segitségemet kérted!nekem motor és autószerelői vizsgám van a mit nem okj-s tanfolyamon végeztem hanem iskolában!de mint tudjuk a papir mindegy.én még sosem tettem forditva be fékbetétet sem dugattyút a márk gépén szerintem nem olyan nagyot hibáztam mert azt mindeki beszopta volna aki a gyári jelre teszi a vezérlést mert az úgy ezek szerint nem működik. most miután a srác átállitotta a tengelyen a lánckereket érdekes módon elsőre jó lett!
ja, itt van az összes kép....de még így sincs meg minden....mondjuk mindegy is, mert úgyis csere lesz...
sose lesz...
Haliho csibészek!
szép az új yami?
nem lehetet azzokat fotozni figyelt az orszem melletem
akkor én megyek pakolni
legalább kiszellőzik a váz

amúgy a dobozban a fele sincs benne a blokkodnak nagy okosság volt így széthányni évekre
ezeket a sorokat vigasztalásul írtam

azonnal öljél meg mindenkit aki részt vett ebben az akcióba !
ilyenek a Hoz-Tesz lányok?
szasztok tegnap voltam moci kiallitason cool volt
amúgy mi van az EC vel?
hali
Nah még egykis puzzle hajlam és összerakod
Sziasztok....
Itt a motorom..:
jah és hellótók!
mi is holnap megyünk!
Ketten is voltunk lányok akik próbálkoztak, a különbség, hogy neki leér a lába a motorról, nekem meg ügyeskednem kell. Kit láttál?
Jó lenne találkozni veletek! A párom már látta Enikőt motorozni(szerinte is nagyon ügyes) a tatabányai endurópályán, még tavaly. Jól tudjuk, hogy nem lehet már ott mocizni?
De igen, mi ajánlottuk fel neki. Mindig egy fél műhellyel indulunk el motorozni .
morgen gázwörld,,