Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szióka!

Valaki jön holnap a kiállításra?
azért pakol
Szevasz Andris gyerköc közeledik már?
Szia!
Csak pakolni fogok vasárnap délelőtt...
Legkésőbb jövő hét közepéig kapok választ az illetékes elvtársaktól hogy mi lesz a motorom sorsa....ha minden szép és jó, talán már a közeljövőben meglátogatom Dorog környékét...
Szia Józsi, a multkor mondtad hogy küldtél mailt PS2 chippelés ügyben, de nem jött át...
hali!
tegnap emlegettelek miújság? ott lesztek hungexpon?
sziasztok...
jonapot!
jó napot. Gasosok.
nem baj gyuri, legközelebb sikerül
Csákány emberek.
hella GG
áá ééééértem
ááá elég durván széttörött,meg el is hajlott rendesen....de azért köfi
holnap hoz nekem döme a kiállításra,remélem jó lesz rá
ha nem,majd nézek az universalosoknál...kint vannak a kiállításon,remélem van nekik...
majd viszek mintát
ja gyurika a vízpumpádból itt ment bele a blokkba a víz
egyik fele egy tűgörgős kosár ill. csésze ..olyasmi mint a kardánkeresztekben van...
a másik oldalon pirossal jelölve golyóscsapágy
nem

szia faisst
mivan lábtartóval ......ha megvannak a darabjai akkor mekkcsinálom ha nincs más , hogy tudjál menni csak valahogy ide kéne jönnöd vele és már viheted is
csapágyazást?
ez nem csuszócsapágyas?
mármint a vez.tengely?
szerbia

ja sajna bíztunk abban a hibádzó szelephézagban ...de most sincs benne rendes kompót...bár felrugdalni felbírom de nem az a lényeg hanem az, hogy belefújtam a gyertyánál /levett veztengelynél tehát nem voltak nyitva a szelepek / és szuszog a légszűrőbe mint disznó.....és nem kartercsövön mielőtt valaki mondaná ......
úgyhogy a jóhír az az , hogy a hengerfejpakolást nem a víz miatt kell eldobni hátra nagyívben hanem azért mert a szelepek miatt szét kell szedni ...sajna
ja és a kipuba nem szuszog.....se a hűtőbe......lehet azért mert a szívószelepnél elmegy most...és oda azért nem jut nyomás
a probléma az az szerintem , hogy elfogyott a sz.hézagod egyik szívónál amit az elején mondtam már.... és beéghetett ezmiatt....esetleg ...se
úgyhogy eljutottunk arra a pontra , hogy mégis meg kell röntgeneznünk a belét
a vízpumpád viszont meg a veztengely csapágyazás kész van
mindjárt lekotrom a hengerfejet ......csak gyereket hozok-viszek és lefotózom neked
a láncod lassan cserés lesz......a hátsó kerékbe meg azért vagdos bele jobban mint általában mert alul nincs vezetődnek belső oldala......
későn fékeztem...

Most hívott Zozi,hogy nincs kompresszióm..5-6 bar,ami édes kevés de lehet hogy csak egy szelep tré
sok kurva szaladgál az úttesten
és?
mi volt a lényeG?
sajnalom

én is utálom a kiba@@ gyalogosokat
engem is megrántottak 1x
na végre megy a fórum..meghúztak forgalmi vizsgán, 1 hülye kurva szaladgált az úttesten na mind1. Zozi van valami?