Szia!
Csak pakolni fogok vasárnap délelőtt...
Legkésőbb jövő hét közepéig kapok választ az illetékes elvtársaktól hogy mi lesz a motorom sorsa....ha minden szép és jó, talán már a közeljövőben meglátogatom Dorog környékét...
áá ééééértem
ááá elég durván széttörött,meg el is hajlott rendesen....de azért köfi
holnap hoz nekem döme a kiállításra,remélem jó lesz rá
ha nem,majd nézek az universalosoknál...kint vannak a kiállításon,remélem van nekik...
majd viszek mintát
szia faisst
mivan lábtartóval ......ha megvannak a darabjai akkor mekkcsinálom ha nincs más , hogy tudjál menni csak valahogy ide kéne jönnöd vele és már viheted is
ja sajna bíztunk abban a hibádzó szelephézagban ...de most sincs benne rendes kompót...bár felrugdalni felbírom de nem az a lényeg hanem az, hogy belefújtam a gyertyánál /levett veztengelynél tehát nem voltak nyitva a szelepek / és szuszog a légszűrőbe mint disznó.....és nem kartercsövön mielőtt valaki mondaná ......
úgyhogy a jóhír az az , hogy a hengerfejpakolást nem a víz miatt kell eldobni hátra nagyívben hanem azért mert a szelepek miatt szét kell szedni ...sajna
ja és a kipuba nem szuszog.....se a hűtőbe......lehet azért mert a szívószelepnél elmegy most...és oda azért nem jut nyomás
a probléma az az szerintem , hogy elfogyott a sz.hézagod egyik szívónál amit az elején mondtam már.... és beéghetett ezmiatt....esetleg ...se
úgyhogy eljutottunk arra a pontra , hogy mégis meg kell röntgeneznünk a belét
a vízpumpád viszont meg a veztengely csapágyazás kész van
mindjárt lekotrom a hengerfejet ......csak gyereket hozok-viszek és lefotózom neked
a láncod lassan cserés lesz......a hátsó kerékbe meg azért vagdos bele jobban mint általában mert alul nincs vezetődnek belső oldala......
Valaki jön holnap a kiállításra?