Na pont ezért kérdeztem én is de reménykedtem hátha itt tudja valaki egyébként az RMX-röl van szó mert találtam egyet csak nincs forgalomba helyezve és pont a rendörök miatt akarok rendszámosat........
nemtom ki nem is érdekel de hogy nem álok meg az fix...volt már rendőrökkel is összetűzésünk szal inkább kerülöm a műutat meg minden egyéb hasonlót...De ha olyan hejre megyünk akkor alap hogy nem ismerjük 1 mást.....
Komoly lehet....Állítólag volt vmi olyan is hogy valami természetvédő aktivista (lehet erdész is vagy hasonló) megállít, (ha valaki megáll neki..) és addig ott tarthat amíg nem ér ki vmi rendör szerű...
jó engem se legyorsulva fogtak meg.... épp álltunk gyalog ....
ilyen kergetődzésektől nem félek bárki jön utánam.......várnom kell majd rájuk tudom , hogy tovább tartson a verseny
Aha...Jó lehet nem azért mondtam mert nem hinném el amit mondasz, sőt vlag igaz.
De engem nem igazán érdekel....Amúgy meg nemtom hogy ez civilen nyomja vagy ilyen rendőr szerkóba?
de biztos forrásból tudom hogy egy xr600 as motoros rendőr megy a környéken mert a nagybátyám ot lakik az erdő szélén az erdész szomszédja és az erdésszel dumált és ment az erdőben gondolom ismerkedett a tereppel és azt mondja a báttya hoyg elég jól megy (nagybátyám régen cross versenyeken idnult szal valszeg télleg biztos jól megy ha ő modnja)
itt is volt olyan igazhogy balhé volt de 40nél rúgták le a motorról a gyereket
jó engem se legyorsulva fogtak meg.... épp álltunk gyalog ....
ilyen kergetődzésektől nem félek bárki jön utánam.......várnom kell majd rájuk tudom , hogy tovább tartson a verseny
Lenne egy kérdésem
Tudja valaki hogy hogyan kell egy motort ujra forgalomba helyezni ha VÉGLEGESEN kivonták a forgalomból
De engem nem igazán érdekel....Amúgy meg nemtom hogy ez civilen nyomja vagy ilyen rendőr szerkóba?