Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na pont ezért kérdeztem én is de reménykedtem hátha itt tudja valaki egyébként az RMX-röl van szó mert találtam egyet csak nincs forgalomba helyezve és pont a rendörök miatt akarok rendszámosat........
még nem, majd mingyááááá
LOL WC-s szülés
most lesz híradóban a motoros
Na minnyá jön a motoros srác a Tv-ben!
most lesz!
szerintem ha véglegesen ki van vonva a forgalomból akkor nem lehet már forgalomba helyezni de én nem nagyon vágom a témát azért nem írtam
Ezt szoktam én is mondani....Bajóton 4 rendőr van....szerencse hogy ebből 2 vagy haverom faterja vagy ismerősünk..
én ezért nem megyek már szívesen terepezni
Legalább mondanátok hogy fogalmunk sincs menny a picsába
Miért nem takarodnak az anyjukba gyilkosokat meg tolvajokat fogni?
legalább csajvolt és férfi motoros?
itt is volt olyan igazhogy balhé volt de 40nél rúgták le a motorról a gyereket
nemtom ki nem is érdekel de hogy nem álok meg az fix...volt már rendőrökkel is összetűzésünk szal inkább kerülöm a műutat meg minden egyéb hasonlót...De ha olyan hejre megyünk akkor alap hogy nem ismerjük 1 mást.....
nálunk volt példa arra, hogy lekapták a srácot a motorról
az polgárőr
rajtad van a csizma
Egyébként meg nem fog üldözni a motoroszsaru, szerintetek hogy a francba állít meg? lelő?
nem tarthat ott....
Komoly lehet....Állítólag volt vmi olyan is hogy valami természetvédő aktivista (lehet erdész is vagy hasonló) megállít, (ha valaki megáll neki..) és addig ott tarthat amíg nem ér ki vmi rendör szerű...
veszünk mi is ilyen mellényt

jó engem se legyorsulva fogtak meg.... épp álltunk gyalog ....
ilyen kergetődzésektől nem félek bárki jön utánam.......várnom kell majd rájuk tudom , hogy tovább tartson a verseny
láthatósági mellénybe nyomja és rajta van hogy rendőrség avgy police vagy mind2
Na HY!
Lenne egy kérdésem
Tudja valaki hogy hogyan kell egy motort ujra forgalomba helyezni ha VÉGLEGESEN kivonták a forgalomból
Aha...Jó lehet nem azért mondtam mert nem hinném el amit mondasz, sőt vlag igaz.
De engem nem igazán érdekel....Amúgy meg nemtom hogy ez civilen nyomja vagy ilyen rendőr szerkóba?
azé sikerült lefoglalni enyémet ...pedig elég erős és mentem is már vele
de biztos forrásból tudom hogy egy xr600 as motoros rendőr megy a környéken mert a nagybátyám ot lakik az erdő szélén az erdész szomszédja és az erdésszel dumált és ment az erdőben gondolom ismerkedett a tereppel és azt mondja a báttya hoyg elég jól megy (nagybátyám régen cross versenyeken idnult szal valszeg télleg biztos jól megy ha ő modnja)