Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi és ez mi egy bolt?
az hol van vagy mi az?:D
internet címük van ?
Auner? Most lesz pénteken meg szombaton.
valaki nem tud ausztiába hol lehet cross felszerelést venni?
Mind a kettő gyári SM csak terep papucsokkal
ma csütörtök van
nemtudom Szombaton lenne jó deha esik akkor szerintem tólódik
Szevasz!
Vasárnap?
hello kockát
Van egy gyári program a gépemen, most néztem.
Banyek! Van rajta önindító! ! ! ! Ezek szerint az egyetlen 2t GG amin van önindító!
Az összes Rookie-n! ! ! !
Amúgy 2004 ig volt gyártva.
fasza kis gép kajak
Kösz a segítséget. Egyébként van rajta önindító, olvastam is hirdetésekben, mondták is, jútúb videó is van róla: http://youtube.com/watch?v=ULG...
Jaja! De még van ott más is, csak az nem látszik..!
Köszike!
remélem az enyém is kész lesz hamarosan...
Halihoo mindenki!
Hétvégén lesz valami csapatás?
vissza menjéé
Tejút - naprendszer - Föld bolygó - Európai kontinens - Magyarország - Komárom-Esztergom megye - Dorog - Esztergomi út - 125-ös házszám - piros épület - szürke ajtó
Köszi!De hol is vagytok pontosan? Ma unatkoztam itthon, és elkezdtem rajzolni...
Szevasz!
Valóban nem tuningolható a sm50, mivel eleve egy reszelt motor.
Önindító viszont nincs rajta, ezt valószínűleg elnézted. . .
Alkatrész ügyben nem nagyon tudok segíteni, mivel kevés van az országban és nem igazán rendeltek még hozzá alkatrészt. . . (csak matricaszettet, de akkor az pont nem volt a gyárnak, bár ez rég történt)
Ha kérdésed van, írj bátran!
Szombaton 12 ig vagyunk, amúgy hétközben 17 ig!
Gyere, ha gondolod!
Sziasztok,

most készülök venni egy 50-es endúró/sm motort, és nem tudom eldönteni, hogy melyiket válasszam. Akinek esetleg van tapasztalata, megoszthatná a Gas Gas EC/SM 50-nel kapcsolatban. Mennyire erős a többi 50-eshez képest, azt tudom hogy elég korszerű (pl. önindító), de az alkatrészellátás az milyen (mivel saját blokkja van, nem Minarelli)? Úgy láttam a polini.it-en hogy nincsenek hozzá tuningalkatrészek...
marc vege Nagytarcsa enduro verseny!idopontot meg nem tudok de cool lesz
Hello!
Dome74, ti meddig vagytok nyitva hétvégén?Vagy nyitva vagytok egyáltalán? Mert ha igen, akkor lehet elmennénk megnézni, hogy milyenenek a mocik élőben is! Ez hol is van pontosan?