Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

részvét
ne harragudjatok!
Motoros rendőrrel találkozok erdőbe mit csinálhat?
Mi történ Gaben?
minden cserés a motoromban...
Dugó, hajtókar, főtengely csapágyak...
de legalább egy uj gépem lesz most....
Ja...pedig a jó kis svédacél...
mi kurtuk el, de nem az országot, mi azt kurtuk el, hogy hagytuk(pontosabban még mindig) hogy elkurják az országot
Jaaaa! Akkor nekem M6 kell...amúgy most néztem meg az alkatrészkatalógusban, a 99-es 620SC már Kokusan gyújtásos kéne legyen (a 98-as még SEM)!
Úgy elkúrták a márkát mint mi az országot......nem kicsit, nagyon
jaja csak itt financiális nehézségek miatt szakadt a cég
nem volt pénz és sokáig húzták aztán el kellett adni a husky gyárat .....megvették az olaszok 86-87-ben
aztán mondták a mérnököknek , hogy utazzanak le svédből olaszba mert van munkájuk......de a fele nem akart elmenni otthonról......a másik fele meg elment ......
az is olvastam , hogy míg csődölgettek akkor is polarizálódott kétfelé a csapat mert egyiknek ez a másiknak meg az volt a terve a mentőalkcióra......
ezért is nőttek az emberek közti ellentétek

aztán az otthon maradt mérnökök teli fejjel tele tapasztalatokkal elhatározták , hogy csinálnak megint motort mert mit is tudnának... mást ez 88 volt......és megalapították a husaberget .......
aztán ezek megint pénzgondokba sodródtak és adtak el projekteket a ktm-nek......aztán végül odavitte a ktm magához az egész gyárat és legvégén megvette őket ....
így tapasztalatokat is vett meg egy konkurrenciát is felszámolt( nem ártott ez a ktm-nek )

ugyanez lett végül az immár olasz husqvarna hányattatásai vége is csak őket tavaly a bmw vette meg ugyanilyen okokból
Szió!
nekem csak 1 lemezke a tartója, amibe 1 lyuk van... 2 anyával odafogattam..nekem nincs benne gyárilag a helye a teló aljában
És akkor azt hogy építetted be?
szia!
További szép estét Mindenkinek!
hát osztrák versenyparipa volt elvileg
http://www.dialcomp.hu/ itt vettem! 2500-3000 forint M8as menetűt vettem, de a gyári az M6os!
Mikuni powaaa
Ha nem önindítós akkor gyárilag biztos SEM...mondjuk lehet hogy még kint kicserélték...de a Kokusan se jobb ám sokkal, nekem az is beszart már egyszer ezen is az EXC-n meg 2x...meg haveroknak az SX-eken is
annyit ér?

vááááoooooo
nem nagyon,dobd fel ide,apróba... 30pénz körül,mert csak mikuni...
XR600al!
láttak rendőrt a környéken
vájá,megkeresem hol vettem
Gyurika!

Nem tudsz vevőt a karbira?