Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz, akkor arra a témára én is rámegyek!
biztos hogy SEM gyújtásom van? végülis sxc
625-ös 2002 óta létezik úgyhogy a 99-es az max 620-as lehet...ugyanúgy Dellortoval és SEM gyújtással mint a Te szutykod...
néha picit lassan veszi a lapot,erőteljes gyorsításnál... van hogy gyorsulok,50et ír ki, és csak 2 sec múlva írja ki hogy 120...de nem mindig csinálja.
velem is jöhetne valaki ünnepelni
jahjah. fasza lett. 2500 ftból megoldottam, összeforrasztottam és zsír!
Az RTL Klub-on nézzétek a híradót fél 7-kor mert mutatni fogják, hogy Debrecenben üldöztek egy motorost!
Hogy a kilométer-órádat sikerült-é megmekkelni a reed-relével amit itten ajánlottak a kollégák?
Jéééééé, tényleg az is!

De az majd májusban!

húúúúúhaaaa, lehet, hogy mégsem fog összejönni a "nem iszom alkoholt" buli?
de hülye vagy!
10 éve versenyzés
Előre is Boldog Születésnapot
én voltam az első?
hát eleve inkább max 850-900 körül gondolkodom, de nem is biztos.. meg amúgy is, a lelakott szarod... van most 1 99es 625ös 800ért
nem-nem az majd augusztusban!

Egy nagyobb dolog fog történni az életemben!
kérdezd meg megint,nem tudom mi volt a kérdés
A Husqvarna és Husaberg a svédeknél tök ugyan az mint a spanyoloknál a Montesa és Bultaco buli!

Mind a két helyen két elégedetlen tervezőmérnök elhagyta az anyacéget (Svédeknél a Husqvarnát, Sapnyoloknál a Montesát) és önálló céget alapítottak!

Mind a két résznél sikeresen váltak szét és nagy piaci és sport sikereket is értek el! Mind a Husaberg mind a Bultaco (ma már Sherco)
Amúgy meg kérdeztem tőled egyik nap valamit de basztál válaszolni
Mér, 1M az drága?
vagy Peugeot
jó hát nekem sem lesz a legegyszerűbb, de ami időm lesz, azt bizti pályán fogom tölteni
Nem bmw...
üres volt a zút azé nem 300as tempóról van szó... egyik rokonom zx9r-rel megy 300akat...na az már nem játék...utoljára 260nál kapott defektet.. volt para rendesen
Születésnapod lesz?
voltak hát sőt 2T-k is csak akkor még husqvarnának hívták őket
Végül is nem ázol el a nylon zsákban sem