azért függ a rendőrtől meg , hogy mivel van ?
nálad nem a legjobb megpróbálni nagyon leszopatni mert ők biztos nagyobb géppel vannak és azok a rendőrök akiknek már ilyesmi motorjuk van azok már valamennyire tudnak vele menni és utolérnek ....akkor meg nagyobb a baj...csak ha tuti utakat tudsz akkor érdemes megpróbálni szerintem
mert még nagy géppel van esélyed ha bírsz vele ........
de asszem drz-vel erőltetik és az azért még egy fasz kezébe is fölmegy sok helyre .....
még olyanra is ahová a tiéd már nem
ez a baj
Najó de persze ez legnygobb mértékben attól függ hogy ki ül azon az Xl 600-on....
Amúgy sztem ilyenektőlnem kell tartani különösebben, minket is etettek hogy majd 426Yzf meg Nivákkal lesz tele az erdő mert a rendörök és a természetvédők akcióznak.....kacsa az egész....szarni rá...
Szerintem ez rendőr és motoros függő, ha normális a rendőr és te is úgy állsz hozzá akkor még inkább képes eldumálni a motorról és elenged minthogy megbüntessen, volt rá példám!
De ha gyökér a rendőr és Te is úgy állsz hozzá, akkor csak a legszarabb dolgokra számíthatsz!
Arra vigyázz, hogy ne menj be vele a málnásba ha hív!
Megszorult a paripa, menet közben megált a hátsókerék mint a szög....
őedig rendesen kevertem a brenyát ahogy kell.
Hát ez van, elhasználódott.
de már készül...
Nem fikázom a márkát mint azt valaki szokta ilyenkor.... A legkiribb paripa...
Alig várom hogy ujra verethessem neki mint az állllaaaaatttt!
nálad nem a legjobb megpróbálni nagyon leszopatni mert ők biztos nagyobb géppel vannak és azok a rendőrök akiknek már ilyesmi motorjuk van azok már valamennyire tudnak vele menni és utolérnek ....akkor meg nagyobb a baj...csak ha tuti utakat tudsz akkor érdemes megpróbálni szerintem
mert még nagy géppel van esélyed ha bírsz vele ........
de asszem drz-vel erőltetik és az azért még egy fasz kezébe is fölmegy sok helyre .....
még olyanra is ahová a tiéd már nem
ez a baj
de szopasd le őket azért !