Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért függ a rendőrtől meg , hogy mivel van ?
nálad nem a legjobb megpróbálni nagyon leszopatni mert ők biztos nagyobb géppel vannak és azok a rendőrök akiknek már ilyesmi motorjuk van azok már valamennyire tudnak vele menni és utolérnek ....akkor meg nagyobb a baj...csak ha tuti utakat tudsz akkor érdemes megpróbálni szerintem

mert még nagy géppel van esélyed ha bírsz vele ........
de asszem drz-vel erőltetik és az azért még egy fasz kezébe is fölmegy sok helyre .....
még olyanra is ahová a tiéd már nem
ez a baj

de szopasd le őket azért !
betegen a képeken még egészséges volt
Najó de persze ez legnygobb mértékben attól függ hogy ki ül azon az Xl 600-on....
Amúgy sztem ilyenektőlnem kell tartani különösebben, minket is etettek hogy majd 426Yzf meg Nivákkal lesz tele az erdő mert a rendörök és a természetvédők akcióznak.....kacsa az egész....szarni rá...
nézzük
Nézzétek az RTLKlub híradóját! Motoros üldözés Debrecenben!
oké!
köszi!
de ha esteleg bármelyikünket elkap akkor nem simerjük egymást motoroztunk és találkoztunk útközben nem tudjuk ki a másik
Szerintem ez rendőr és motoros függő, ha normális a rendőr és te is úgy állsz hozzá akkor még inkább képes eldumálni a motorról és elenged minthogy megbüntessen, volt rá példám!

De ha gyökér a rendőr és Te is úgy állsz hozzá, akkor csak a legszarabb dolgokra számíthatsz!

Arra vigyázz, hogy ne menj be vele a málnásba ha hív!
áll egy ugyanilyen szeméthalom a garázsomban
hát jó de azért tudod hogyan endurozok szerinted úgy is?
*helyre
pár kép..gumin látszik a kopás
Ha ismered a környéket és be tudot csalni vmi olyan hejre ahol eltévedhet akkor alap hogy ne állj meg!
ez minden motorral előfordulhat .......előtte már bizonyított ...most meg egy kilóból talpraáll és megint nyél

mivel keverted a benzint fakanállal
A francba.....sajnálom, de minden tiszteletem a tiéd!
és mit csinálhat?

Részvétem...
Mennyit mentél vele eddig?
az! bocsi, de eddig nem tudtam írni mert lefagyott a gép...
Egy triál ellen .......bármi jöhet!

De ha Te mész azokkal a motorokkal akkor állj meg, jobban teszed! Menekülni csak olyan motorral amivel van is reális esélyed!
Megszorult a paripa, menet közben megált a hátsókerék mint a szög....
őedig rendesen kevertem a brenyát ahogy kell.
Hát ez van, elhasználódott.
de már készül...
Nem fikázom a márkát mint azt valaki szokta ilyenkor.... A legkiribb paripa...
Alig várom hogy ujra verethessem neki mint az állllaaaaatttt!
?
Mi történt?
mindjárt teszek képet Gencsy...
mehet utánod, hogy elkapjon
amugy nem tudom, szerintem a rendörtől függ
600as XR vs 125ös TS-R?
Kapjon el ha tud