Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet hogy mi se megyünk ha igazándiból "leszakad az ég"...esetleg utána ...
Igazad van Döme, én nem szoktam reagálni ezekre a beszólásokra de most már elegem van a sok márkafüggőből. Nem mindegy min ülsz a lényeg hogy jól érezd magad! De azt is megfigyeltem, hogy mindig a KTM-esekkel van a gond! Irigykednek vagy nem tudom!?
Ez egy 18 " os gumi, 140 széles, per 60 as. . .
Viszont!
GD csak elmagyarázta a "vén motorosnak", hogy merre hány méter a sok baromság amit összehordott!
hello véleményt kérnék a gumiról !
Pirelli MP7 140/60-18
Jaj, de irigykedek!:D:D:D
Tudod...
Tudom!
Hátjó...
hát reméljük nem mossa el az eső
ja igy van .igazat mond a döme .
Hallod a holnapi menettel kapcsolatban ven velemi fejlemény? Lesz-nemlesz?
Nyugi Márki!
Ha emlékeztek anno talán Jani fogalmazta meg a GG topic a mi "kis" baráti társaságunk virtuális kocsmája!
Ergo:
Itt nincs off, minden hozzászólás a családnak szól!
Akinek meg nem tetszik BEKAPHATJA! ! ! !
köszönöm
Szasztok!

GD-nek üzenem, hogy ha annyira jobb a KTM topic akkor olvassa azt és ne ezt fíkázza ezt, hogy arany meg stb.
Azért nekünk ez is szórakozás (arany, stb) akinek meg nem tetszik minek olvasgat meg írogat ide a GG be? Nem értem

Amúgy 2-éve nekem is Suzukim van még sem fikázok semmilyen más márkát, és ide irogatok a GG- be!
Helló Garafikai Manager Szkáj!
hellótók
szewa all!
gyurika a jövő héten egykerekezhetsz
Kint a gyárban van pár gyerek akik csak beüzemelnek motort, quadot, triált, MINDENT!
Az egyik egy igazi őrült, quaddal 2kerék, onnan 1 kerék!
Jó kis meló! ! ! !
Ez a quad ez egy csoda!
Estét!
Úgy mennék veletek motorozni csak nincs mivel mennem! Ma voltam bicózni, a csávó annyira megilyedt (mivel freerideoztunk), h beugrott a bokorba! Aztán pedig az állomásnál ugratgattam, majd letöréseket ugrottam 3m...Haverom leugrotta a 9 m eset! Ki szokott erre a Hring fele jönni mocival?
A 450 es ááállllaaatttt!
2t vel még nem mentem soha sajnos, pedig futnak a bajnokságon. . .