Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen sör?

Van valami újdonság?

Ez valami új német sör a hazai piacon?

Danke Sör! hmmmmmm.......jól hangzik! Mindig megköszöni nekem a sör, hogy Őt választottam!
Én is a fatertól-muttertól kaptam ,magamat....ez is nagy segítség,mert ha magamat is meg kellett volna venni még mindig a részleteket fizetném
Danke sör.
De átfestem ám pirosra!

Jó éjt!
Én arra nem emlékszem, hogy mikor pontosan milyen motorral ment mert annyira nem érdeket a cross, mivel akkoriban (1998) Én már a triál bajnokságban indultam és az valahogy jobban érdekelt és lekötött!

Néha amikor kimentem a crosspálya mellé a löszfalakra egy kicsit edzeni akkor találkoztam vele mag az apjával és kölcsönösen nézegettük egymás motorját és tudását, de valahogy már nem nagyon emlékszem, hoyg pontosan milyen volt......

Azt tudom, hogy ment mint a barom és szépen is ment, de nekem ebben kimerült a cross iránti érdeklődésem! Én unalmasnak tartottam már akkor is!

De hangsúlyozom, hogy ez az Én saját véleményem és attól még tiszteletben tartom mások szenvedélyét és mint minden motor és motorozási irányzat előtt, így a cross előtt is fejet hajtok! Csak engem nem fog meg!
Hali
na sziasztok
szewa jó8
Se idom se üllés mijez?
pont ilyent szeretnék!
na menek fiuk, lányok mert korán lessz reggel! jó8 mindenkinek, Jani ha találsz képet gondolj rám köszi Márk
Parancsoljon Uram!
A motorról beszéélj.
Mármint az apukájától kapta!

Szomszéd faluba való, a mi pályánkon nőtt fel és gyerek korunk óta ismerjük........apuci segítsége nélkül nem lett volna sok babér!

De ez nem rossz értelemben mondom! Szerencséje van/volt mert tudta a család segíteni! Jó gyerek amúgy Ő is meg a tesója is! És meghajlok a tudásuk előtt!
Na valami ilyesmire gondoltam én is. Nem hiányzik végűl is hogy nekelljen létra villany égőt cserélni.
jani , van képed 2003 körüli mociról, hogy hogynézhet ki?
Külföldről behozva ha jó állapotban van akkor 500.000.- és 600.000.- körül valahol! Aztán van olcsóbb is meg drágább is! De az ideális e körül mozog!

Az biztos, hogy a triálgépeket nagyon nehéz tönkre tenni! Ahhoz már tényleg valami nagy szakbarbárnak kell lenni!
Nyugodtan lehet használtat venni ismeretlen egyéntől is! Ez a tapasztalat! Ami triálmotor bejött külföldről azokkal egyikkel sem volt semmi gond! max esztétikailag lehet szépítgetni!
Durva mint Al Capone a géppisztollyal...régebben Ivánfy Kornél kapott 2db-ot a ktm-től és egy hónap múlva visszavitte mert állva vakarta a bokáját...és ő azért tud(ott) motorozni
köszönöm szépen
Csövi.
Ez szép és dícséretes!
Szia!
esti gimi 12 Márkika idén éretségizik! ha nem tudtátok volna jobb később mint soha