A kompozíció tetszik alapjában. És elsőre ez a legfontosabb.
Amin lehetne javítani, az talán az élesség. Nekem nem tűnik igazán annak. A színeket gondolom utómunka eredményeként módosítottad, azon is lehetne picit javítani. Ha a saját ízlésem szerint csinálnám, akkor vészjóslóbbá tenném a hangulatot. Kiemelném a siló textúráját, a felhőket is felturbóznám, és gradient tool-al egy átmenetes szűrőt húznék be a kép bal felsó sarka felől, a jobb alsó sarok felé, kb. a kép felééig. És azt a részt átmenettel sötétebbé tenném, így kicsit dark beütést kapna a kép, és a tekintetet a silókra irányítaná. De a meglátás tényleg tetszik.
Rengeteg film készült 5DmkII-vel, mert óriási alternatívája volt a drága profi kameráknak. Én is használom videóra a fullHD-s 550-et, és nagyon szeretem.
Ezt a viccet tegnap olvastam a facebook-on:
Lány a fiúhoz:
-Milyenek a képek, amiket feltöltöttem?
Srác:
-Szarok!
Lány:
-OK, de utána elmondod milyenek?
És mint már korábban is mondtam, nem a HDR technikával kell foglalkozni, ha a kompozíció maga is nehézségeket okoz.
A HDR, vagy HDR-skinek nem csodatévők, ezekkel sem lesz jó egy szar kép, de ezek nélkül is lehet fotografálni. Az, hogy most ez divat, egy dolog. A DSLR-be épített videokamera is divat. Mégsem szempont számomra. Nincs is a D200ban, de ha lenne se használnám.
Jó a meglátás.
De ez sem éles szerintem.