Milyen szélesebb krosszgumit ajánlanátok endúrózásra, ami azonkívül hogy változatos terepre alkalmas, bírja az aszfaltot (merthogy lábon jut ki a terepre a mocc onroadon)?
Hát akkor te sem jártál jobban.Nekem hogy szétesett a power,szerencsémre rögtön kifujt minden mozgó alkatrészt.Igy viszont vettem hozzá másikat.Én csak véletlenül vettem észre,mert elkezdett csörögni egy kicsit,na gondoltam főtengelyes lett a gép.Ahogy elkezdtem szétszedni nagy megdöbbenés volt mikor meláttam a powert.
Nekem meg valahogy széttört a lamellàm,menet közbe! És alulról kibadzott a deknibõl egy kb 1 cm- es darabot! Az volt a szerencsém,h kb 1 perc múlva megàlltam,és làttam,h folyik ki az olaj! Szóval a motorral amit vettem,eddig kb20 percet mentem! Hozzà teszem,elhozatal elõtt jól meghúzgàltam a mocit,és minden baba volt!
Egy 350 xt- m volt,azt eladtam és most vettem egy rm250-et!Mi is helybe jàrkàltunk,meg Törökszentmiklós,Szolnok pàlyàt lestük meg! Azt nem mondanàm,h verettük rajta! Az idén szeretnénk jobban enduró pàlyàra szétnézni pl Nagytarcsa! Ha gondolod jöhetsz velünk!
Köszi a választ!Szolnokon voltam,de az cross pálya!Én ilyen dimbes-dombos,lejtős, erdős,esetleg patakos valamire gondolnék! Az újszilvásinak utána nézek! Úgy hallottam,h Nagytarcsán van valami Enduro pálya,mondjuk az messzebb is van! Köszi a választ,és írj ha valami még eszedbe jutna!
Sziasztok egy uj forumozó.tudna vki segiteni?nemrég vettem egy kis dt80-at,és kibelezte valami félkegyelmü.most kábelezem ujra.minden ok csak nincs benne fesszabályozó a hőfokmérő meg csak dc-vel jó.gyári fesz szab.meg kb40.valaki vélemény
35 e ft
csinált már valaki magyar Tubliss-t?